Nokialta tyyliteltyjä kuvia 808 PureView -puhelimesta

Kommenteista päätellen Nokian tuleva 41 megapikselin kamerapuhelin vaikuttaisi kiinnostavan muutamista puutteistaan huolimatta myös MobiiliBlogin lukijoita. Uutuuden merkittävin myyntivaltti on varmastikin juuri sen huikea kamera, johon kuuluvat Carl Zeiss -optiikka, Xenon-salama ja kolminkertainen häviämätön zoomi.

Nostaakseen kuumetta uuden Nokia 808 PureView -puhelimen ympärillä on suomalaisvalmistaja julkaissut muutamia erittäin tyyliteltyjä kuvia uutuudesta. Kuvat on ottanut Leo Acker ja ne tuovat esille hienosti puhelimen yksityiskohtia.

Nokia 808 PureView -puhelimen toinen tärkeä valttikortti on tuki Dolby Digital Plus 5.1 -ääniteknologialle. Sen muita kohokohtia ovat neljän tuuman kosketusnäyttö, 1,3 gigahertsin suoritin, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja microSD-muistikottipaikka.

Puhelimen pitäisi saapua kauppoihin toukokuussa 450 euron verottomaan hintaan. Laitteen ennakkotilaukset ovat jo käynnissä.

Lähde: Nokia Conversations

4 kommenttia

  1. oikeampi termi on kai ”häviötön zoom” ??

  2. En näe haittaa tuosta, että ne reunat olisivatkin hieman ulkonevat. Suojaa näyttöäkin?

  3. Mielestäni tämä muistuttaa vahvasti Nokian 5800XM mallia 🙂 Uskoisin että tämä laite tarvitsee vähän tukevampia rakenteita, jotta kamera pysyy kunnossa. Siitä johtunee laitteen hieman vanhahatava ja ajottain massiivinen suunnittelu. Ihan mukiinmenevän näköinen laite kuitenkin kaikenkaikkiaan mielestäni.

Kommentointi on suljettu!