Microsoft Office saatavilla nyt Nokia Belle -puhelimille

Windows Phone -alustalta tutut Microsoft Office Mobile -sovellukset ovat saapuneet Nokia Belle -puhelimille: Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia E7, Nokia X7, Nokia C7, Nokia Oro ja Nokia C6-01. Paketin voi ladata suoraan puhelimella Nokia Software Update -työkalun avulla tai yhdistämällä laitteen tietokoneen Nokia Suite -sovellukseen. Muutaman viikon päästä Office Mobile löytyy myös Nokia Kaupasta.

Helmikuussa Nokia ja Microsoft toivat Belle-puhelimille jo OneNote-, Document Connection-, Lync 2010 Mobile-, PowerPoint Broadcast -sovellukset. Nyt paketti täydentyy Word Mobile-, PowerPoint Mobile– ja Excel Mobile -sovelluksilla.

Uusien sovelluksien avulla onnistuu asiakirjojen tarkastelu sekä käsittely. Koska ne ovat Microsoftin käsialaa, on mukana samat ominaisuudet kuin tietokoneille tarkoitetuissa versioissa. Tämän ansiosta applikaatioita voi saumattomasti hyödyntää puhelimen ja tietokoneen välillä ilman yhteensopivuusongelmia.

Office Mobile esittää kaikki puhelimen asiakirjat yhdessä näkymässä sähköpostiliitteitä myöten. Word Mobile tukee monikosketusta, Excel Mobile tarjoaa 110 kaavaa ja PowerPoint Mobilessa käyttäjä voi muokata esitysten tekstejä ja muistiinpanoja sekä selata esityksiä jäsennysnäkymässä.

Lähde: Nokia Ääni

2 kommenttia

  1. Onko tietoja, tulevatko nämä sovellukset Nokia N8? En ole nähnyt ainakaan missään listoissa.

  2. On melkonen fakiiri oltava, jos aikoo edes muutaman sivun dokuja alkaa virtuaalinäppis-luurilla tuottamaan – huh, huh! …ja toiseks onko nää mobile-versiot yhteensopivia varsinaisten Office-dokujen kanssa? Käyttääkö ne yhteisiä tallennusmuotoja ja makroja, jne… ja asetteluja, ym…?

Kommentointi on suljettu!