Nokia Lumia 900 -mainokset koristavat AT&T:n liikkeitä

Pitkään odotettu Lumia 900 on vihdoin saapunut myyntiin rapakon takana. Kuten Nokiakin totesi blogissaan, on kyseessä yksi valmistajan historian suurimmista ja tärkeimmistä tuotelanseerauksista. Tämä siksi, että Lumia 900:n toivotaan avaavan Nokialle tien Yhdysvaltoihin, jossa sen näkyvyys on maailman markkinaherruudesta huolimatta ollut viime vuosina olematon.

Nokia heitti kehiin viime perjantaina näyttävän shown New York Cityn Times Square -aukiolla, jossa esiintyi kuuluisa muusikko, Nicki Minaj. Tapahtuman tarkoituksena oli promota uutuutta hetki ennen sen virallista rantautumista kuluttajien saataville. Nyt Lumia 900 on kuitenkin jo myynnissä ja monia varmastikin kiinnostaa kuinka AT&T:n lupaama tuki laitteelle näkyy myymälöissä.

Operaattorin myymälöistä napsitut kuvat osoittavat, että Nokian Windows Phone -luurin näkyvyys on hyvää. Markkinointilauseeksi näyttää valikoituneen ”beatifully different”, joka kuvaa varsin hyvin uutuutta, jonka muotoilu on massasta erottuvaa ja jossa pyörii suurille joukoille uutena tuttavuutena tuleva Windows Phone -alusta.

Seuraavat kuukaudet ovat Nokialle jännittävää aikaa. Jos myynti lähtee hyvin käyntiin, näemme todennäköisesti lisää operaattoreille räätälöityjä puhelimia. Muussa tapauksessa tilanne lienee päinvastainen, sillä heikon myynnin myötä operaattorien laajamittainen tuki saattaa loppua lyhyeen. Silloin Yhdysvalloissa on tunnetusti lähes mahdoton menestyä.

Lähde: wpcentral

1 kommentti

  1. Hyvältä näyttää. Kuitenkin kuulemma joissain at&t liikkeissä lumia ei ollut näkyvillä, eikä henkilökunta ollut perehynyt laitteeseen lähes ollenkaan.

Kommentointi on suljettu!