Nokia Lumia 900 nyt ilmaiseksi Yhdysvalloissa

Nokia tarjoaa sadan dollarin hyvitystä kaikille asiakkaille, jotka ostavat Lumia 900 -puhelimen ennen keskiyötä 21. huhtikuuta. Aikaisemmin puhelimen on saanut ilmaiseksi vain AT&T:lle tulevat uudet asiakkaat, jotka ovat voineet hakea sadan dollarin hyvityksen uutuudesta ostoksen jälkeen. Kyseessä on varsin normaali käytäntö Yhdysvalloissa. Nyt sama tarjous on voimassa kaikille asiakkaille tehden uutuudesta käytännössä täysin ilmaisen, sillä puhelinta myydään kahden vuoden operaattorisopimuksen kanssa 99 dollarin hintaan.

Matkapuhelinvalmistaja haluaa toimillaan hyvittää osalle asiakkaista eteen tulleita verkko- ja data-ongelmia. Yhtiö on myöntänyt ongelman ja valmistellut siihen jo korjauksen. Kyseessä ei ole rautapuolen vika, vaan muistinhallintaan liittyvä ongelma. Vian korjaava ohjelmistopäivitys saapuu ladattavaksi 16. huhtikuuta.

Lumia 900 saapui Yhdysvalloissa myyntiin 8. huhtikuuta. Vielä on hyvin epäselvää, kuinka rapakon takana otettiin Nokian uutuus vastaan. Toivottavasti ensimmäisiä lukuja aiheesta alkaa virrata julkisuuteen pian.

Lähde: Engadget

7 kommenttia

 1. Noita lukuja.
  Voisitteko kertoa muu kun apple joka julkaisee lukuja myynneistä puhelimista kuuukauden tai kahden sisällä kun se on julkaisu puihelimen?

  Ja ei applekaan mitään virallisia lukuja anna, ne kertoo yhden luvun ja se otetaan totena ja ei pysty millään tavalla tarkistaa.

 2. Mitä ilmaista tuossakin on? Samaa kytky kauppaa Suomessakin. Miksette mainosta suurella että iPhone 4s ilmaiseksi, kun otat 24kk sopimuksen operaattorin kanssa…

 3. @ kytkijä

  Luehan uutinen uudestaan. Lumia 900:n kytkyhinta, eli hinta jonka asiakas maksaa siitä yhteensä 24 kuukauden aikana on 99 dollaria. Kun asiakas saa operaattorilta kuitenkin kaupan yhteydessä hyvitystä sata dollaria, tulee puhelimen hinnaksi 0 dollaria. Sitä kutsutaan matematiikaksi.

  Oletko nähnyt jonkun myyvän iPhone 4S:ää siten, että asiakas saa puhelimen yhteenlasketun kytkyhinnan hyvityksenä käteisenä käteen? Pistä toki linkkiä jos olet, kiinnostaisi itseäkin 😀

  1. Ei vaan puhelimesta maksetaan oston yhteydessä 99$ ja lisäksi tulee ”kytkyhinta”, jota ei jenkeissä kuitenkaan erotella vaan se sisältyy puhe-/datapaketin hintaan. Vastaavasti kuin Suomessa kalliin puhelimen kytkyn kk-hinta on kalliimpi kuin halvan.

 4. Äly hoi?

  Kyse ei ole mistään matematiikasta, meren toisella puolella ei makseta mistään 5€/kk kytkyhintaa nettisurffailusta.

  Siellä voi maksaa helposti 60$/kk je nekin on listahinnat. Amerikan tapaan ne esitetään ilman veroja eli siihen vielä ehkä 10%.

  Puhelin valmistaja voi antaa sinulle 50$ käteen kun ostat sieltä puhelimen kun joudut siihen 24kk kytkyyn ja ne tekee siitä voiton.

  Voit googlettaa vaikka AT&T sivuille niin huomaat että tarjotaan paljonkin uusia puhelimia ilmaiseksi, rahaa ei tehdä puhelimen hinnasta kun se tehdään kytyhinnasta siellä, ja saat aina puhelimen käteen kytkyn jälkeen.

  Että Apple laittaa 200$ lisähintaa on vain pieni osa kokonaishinnasta.

  24kk*66$ =1584$ tossa hinnasssa se on ihan sama käyttäjälle siitä että maksaako 200$ lisähintaa tai puhelin on ilmainen tai vaikkapa myyjä antaa sulle käteen 50$

  1. Niin ja vielä.
   Suomessa maksat 5€/kk surffailusta + ehkä 10€/kk puheluista ja siihen vielä 21€/kk itse puhelin kytkystä, siitä tulis 36$/kk puhelimesta 2 vuotta.

   Ja saat puhelimen omaksia.
   Jos tarvit linkin niin kysy lähimmältä puhelin myyjältä kun tommosta tarjotaan joka kulmassa.

 5. No siis onko toi ”ilmanen”, vai saako siitä taas ”100 dollarin lahjakortin Microsoftin tuotekauppaan”.

  Nokiahan tuota 100 dollarin summaa ei todellisuudessa maksa, vaan taustalla on Microsoft joka paikkailee vain softabugiaan, johon Nokialle ei ole osuutta eikä arpaa muussa kuin valmiin tuotteen myymisessä.

Kommentointi on suljettu!