Videolla: Nokia Lumia 900 vs Apple iPhone 4S

Phone Arena on julkaissut kattavan, mielenkiintoisen ja laadukkaan videovertailun uuden Nokia Lumia 900– ja Apple iPhone 4S -puhelimen välillä. Vaikka kyseessä on kaksi hyvin erilaista puhelinta, on iPhone 4S joka tapauksessa yksi Nokian uutukaisen merkittävimmistä vastustajista Yhdysvalloissa.

Videovertailu lähtee käyntiin laitteiden rakenteista. Sen jälkeen käsittely siirtyy käyttöjärjestelmiin, joiden osalta vertaillaan muun muassa yleistä käytettävyyttä, virtuaalinäppäimistöä, verkkoselainta sekä musiikkisoitinta.

Katsastakaa video alta!

9 kommenttia

 1. Tässä oikeasti ensimmäinen oikea vertailu jossa Lumiaa verrtaan iPhoneen. Kukaan muu ei tunnu muistavan että Lumia maksaa puolet vähemmän kytkyllä tai parisataa vähemmän ilman kytkyä.

 2. Maksakoot vaik sen -1 euroo. Emmä osta puhelint vaa sen takii et se on halpa. Sen pitää olla myös _hyvä_.

  Iphonet taas sit on ihan turhan kalliita ja sen lisäks viel huonompii, kun mitä noi parhaimmat Androidit (esim. HTC Sensation tai HTC One X).

  1. ”Maksakoot vaik sen -1 euroo. Emmä osta puhelint vaa sen takii et se on halpa. Iphonet taas sit on ihan turhan kalliita”’
   Ööh ok. Eli hinta merkitsee, ja tosta android jutusta voi olla montaa mieltä. Minusta asia on toisinpäin

 3. Eihän se Lumia nyt mitenkään voi olla niin paljon huonompi kuin Iphone, että nykyisen kaltaista erotusta voisi järkevästi edes perustella. Ainakaan, jos ei hanki puhelintaan status-mielessä.

 4. Musiikin toisto ja esim.Spotify ovat valovuosia WP luureja edellä. Käyttiksen sulavuudessa ja muissa toiminnoissa WP on iOS:n kanssa vähintäänkin tasoissa. Jos nyt ei puhuta mistään app-stpren laajuudesta.

  1. wp ei ole lähelläkään iOS:n tasoa vaan valovuosia jäljessä

 5. WP:stä löytyy näppärät musiikkiominaisuudet ja lisäksi Nokian oma Mix -Radio, joka on laajuudeltaan vähintäänkin riittävä; musiikkia löytyy joka makuun valikoiman eri kanavilta.

  Pidän myös Lumian musiikkisoittimen ulkoasusta, ja windows phone-tyylisestä soljuvasta käytettävyydestä.

  Sekä iPhone että Lumia ovat molemmat muotoilultaan hienoja ilmestyksiä. Makunsa kullakin.

Kommentointi on suljettu!