Lumia 900:n dataongelmat paikattiin

Nokian Windows Phone -lippulaivan lanseeraus Yhdysvalloissa ei mennyt aivan oppikirjan mukaan. Laite saapui myyntiin pääsiäissunnuntaina, jonka vuoksi useimmat AT&T:n myymälät olivat kiinni. Lisäksi osa käyttäjistä paini pahojen dataongelmien kanssa, jotka käytännössä estivät puhelimen pääsyn verkkoon. Viimeksi mainittu ongelma oli Nokialle nolo siinäkin mielessä, että yhtiö markkinoi uutuutta muutamia päiviä ennen myyntiin saapumista Smartphone Beta Test -kampanjalla piikitellen muita valmistajia.

Matkapuhelinvalmistajan puolustukseksi voidaan katsoa nopea toiminta dataongelman kanssa. Pian asian tultua julki Nokia ilmoitti hyvittävänsä kaikille laitteen 21. huhtikuuta mennessä ostaneille 100 dollaria puhelinlaskussa, joka korvaa Lumia 900:n myyntihinnan. Kuluttajilla on myös mahdollisuus vaihtaa puhelin toimivaan versioon kaupassa niin halutessaan.

Puhelimen vaihto ei enää ole aiheellista, sillä dataongelmat korjaava ohjelmistopäivitys on saatavilla Lumia 900:lle. Alkujaan 16. huhtikuuta saapuva paketti on jo ladattavissa ja sen pitäisi korjata muistinhallintaan liittyvät bugit, jotka olivat datavian takana.

Lähde: Engadget

5 kommenttia

 1. Vähän nopeampaa toimintaa kuin applella ja samsungilla.

 2. ”jotka käytännössä estivät puhelimen pääsyn verkkoon”

  Johtuisiko siitä, etti sampalla tai applella ole ollut noin fataaleja ongelmia. Tuon mukaanhan älypuhelin on ollut lähes käyttökelvoton. Turha höpistä omenan antennagatesta, varmaan ymmärrät mitä tarkoitan.

  1. ”Tuon mukaanhan älypuhelin on ollut lähes käyttökelvoton.”
   Juu.. Peräti kokonaisen viikon verran. Softabugi, softafixaus. Pystyikö applen antenniin liittyvän suunnitteluvian korjaamaan yhtä helposti?

 3. Nettiin ei pääse; lataa korjausohjelma netistä. Netti ei toimi; tee ilmoitus operaattorillesi kätevästi netissä.

  1. Kännykkä kiinni koneesen ja avot. Turha nurista. 😀

Kommentointi on suljettu!