HTC:n edullinen Android 4.0 -puhelin vuoti verkkoon

Älypuhelinvalmistaja HTC on tuomassa markkinoille edullisemman hintaluokan Android 4.0 -puhelimen. Kyseessä on koodinimellä HTC Golf kulkeva laite, jonka virallisen nimen odotetaan olevan Wildfire C. Huhujen mukaan laite nähdään kaupoissa vielä toisen vuosineljänneksen aikana.

Puhelimen mielenkiintoisin seikka on sen näyttö, jonka tarkkuuden väitetään olevan ainoastaan 480 x 320 pikseliä. Kokoa sillä pitäisi olla 3,5 tuuman verran. Mielenkiintoista onkin nähdä miten Android 4.0 tulee taipumaan kyseiselle näyttötarkkuudelle. Käyttöjärjestelmän päällä lepää totta kai Sense 4.0 -käyttöliittymä.

HTC Wildfire C:ssä pakettia pyörittää alle gigahertsin kellotaajuudella toimiva prosessori. Käyttömuistia löytyy 512 MB:tä ja sisäistä tallennustilaa neljän gigatavun verran. Muita ominaisuuksia ovat ainakin Bluetooth 3.0- ja WiFi-yhteydet.

Lähde: Pocketnow.com

6 kommenttia

  1. Miks kukaan ostais tuon puhelimen, ellei se lähde paljon alle satasen? Näyttökin aivan surkea.

    1. Miksikäs ei? Olihan iPhonessakin 3GS:ään asti tuo resoluutio ja saman kokoinen näyttö. Itelläkin on tällä hetkellä puhelin, jossa näytössä on tuo reso, eikä mitään valittamista (ainakaan, jos ei vertaile liikaa muihin :D). Koko on kylläkin vain 3,1″ eli DPI on jonkin verran korkeampi.

  2. Kilpailojoihin nähden HTC:n näytöt ovat yleensä parhaita.

  3. Kummasti näillä vaan aina ostajia löytyy =)

  4. Ja tuo Sense 4.0 on aivan loistava! Saa minut kuolaamaan One X:ää vaikka siitä näppäimistö puuttuukin. :>

  5. Tuon luurin ainakin minä hankkisin ohlelmointiharjoituksia varten, sillä siinähän on BT, Wlan ja jonniinmoinen sarjaportti – usb, uart, i2c tai spi … Joka tapauksessa kaiketi luurissa ovat nuo sarjaliikennemuotoiset liitynnät, että siitä vaan tekemään softaa kommunikointiliityntöjen maailmaan.

Kommentointi on suljettu!