Samsungin uusi lippulaiva tulee 1080p-näytöllä? Olympialaisten virallinen puhelin?

Samsungin seuraavan sukupolven Android-lippulaiva julkaistaneen vihdoin pitkän odotuksen jälkeen 3. toukokuuta. Julkaisu tapahtuu Lontoossa, joka näyttelee myös vuoden 2012 kesäolympialaisten pääpaikkaa. Asian ei arvella olevan täysi yhteensattuma, sillä huhut arvioivat korealaisvalmistajan uutuuden saavan virallisen kisapuhelimen tittelin. Tämä antaisi uutuuden markkinoinnille näkyvän lähtölaukauksen.

Verkkosivusto BGR kertoo saaneensa käsiinsä uusia tietoja mahdollisesti Galaxy S III -nimeä kantavasta puhelimesta. Ehkäpä mielenkiintoisin tieto koskee näyttöä, joka viimeisimmän huhun mukaan yltää täyteen teräväpiirtotarkkuuteen, eli 1080p:n. Tällä Samsung löisi pahimmat kilpailijansa.

Samaisen sivuston mukaan puhelin nähdään markkinoilla kahdella värivaihtoehdolla, jotka ovat mustan ja sinisen yhdistelmä sekä valkoinen. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla mallista riippuen 16 tai 32 gigatavua.

Käytettävien materiaalien osalta viimeisimmät tiedot puhuvat keraamin ja metallin puolesta. Joka tapauksessa näyttää siltä, että selkeitä uudistuksia materiaaleihin on luvassa.

Koko komeutta tulisi pyörittämään Samsungin Exynos-neliydinsuoritin.

Lähde: BGR

1 kommentti

  1. Virransäästö kun tulee olemaan samaa tasoa nykyisen SGS 2 kanssa tai jopa tehokkaampaa,niin se kruunaa jo osittain positiivisesti kokonaisuuden!.Myöskin uutta, erottuvaa tyyliä nykyiseen Samsung Galaxy S2 verrattuna lisää!.Huomattavaa kehitystä myös 12Mpikselin kameran osalta mm.Nokia N8 tasolle niin…tuo WOW efektin.

Kommentointi on suljettu!