Ei Apolloa nykyisille Windows Phone -puhelimille?

Huhut Windows Phonen seuraavan tärkeän julkaisun ympärillä jatkuvat. Ikävä kyllä tälläkään kertaa sen parannuksista ei ole tarjolla uusia tietoja. Sen sijaan huhut keskittyvät pyörittelemään kestoaiheeksi muodostunutta päivitystilannetta, eli tulevatko nykyiset laitteet saamaan käyttöönsä Apollon.

Tilanne on edelleenkin melkoisen epäselvä. Hiljattain Microsoft-kehittäjä Nuno Silva kertoi kaikkien nykyisten puhelinten päivittyvän Apolloon, jonka virallinen versionimi lienee Windows Phone 8.

Hetken päästä yllä oleva huhu kuitenkin kumottiin täysin päinvastaisella tiedolla. Verkkolehti The Verge kertoo luotettavaan ja Microsoftin lähellä olevaan lähteeseen vedoten, että Mangosta ei ole mahdollista päivittää Apolloon. Huhun toteutuminen olisi luonnollisesti harmillinen tieto uusille Windows Phone -käyttäjille, sillä Apollon odotetaan saapuvan vielä kuluvan vuoden aikana.

Windows Phone 8:sta tiedetään tässä vaiheessa lähinnä se, että versio tulee mahdollistamaan nykyistä tehokkaamman raudan ja tarkemmat näytöt. Luvassa on todennäköisesti myös näitä rautaominaisuuksia hyödyntäviä uudistuksia, jos nykyisiä malleja ei ole kerta mahdollista päivittää Apolloon.

Lähde: The Verge

4 kommenttia

 1. Taitaa olla WP-fanipojat aika nyreissään ja syystäkin.

  1. Ai spekuloinnista. Voihan siitäkin hermonsa menettää…

 2. Ei tää voi pitää paikkaansa, ei vaan voi…

 3. Vaan lukaiskaapa tästä lisää vettä myllyihinne:
  http://www.wpsauce.com/2012/04/understanding-windows-phone-update-philosophy.html

  Windows Phone 8 ja uudemmat versiot tulevat todennäköisesti vaatimaan *vähemmän* resursseja hardware-alustalta.

  Mutta eikö koko tätä ”Miksen saa viimeisintä softaversiota?” keskustelua käyty jo Androidin kohdalla? Mikä syy ihmisillä olisi enää ostaa uusia tuotteita jos vanhohinkin saisi kaikki ominaisuudet? Tää on hei pojat pisnestä eikä hyväntekeväisyyttä!

Kommentointi on suljettu!