Nokia: Lumia 900:n valmistus käy täydellä teholla

Pääsiäissunnuntaina Yhdysvalloissa AT&T:lle myyntiin saapuneen Lumia 900:n myyntilukuja voidaan vain arvailla, mutta viitteet lupaavat hyvää. Puhelin on keikkunut ajoittain verkkokauppa Amazonin myyntilistan kärjessä sekä ollut täysin loppuunmyyty AT&T:n verkkokaupassa.

Skeptikot ovat arvelleet, että puhelimen heikko saatavuus AT&T:n verkkokaupassa johtuisi alun verkko-ongelmien mahdollisesti aiheuttamista takaisinvedoista. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että takana on ihan aito kysyntä ja kuluttajien kiinnostus uutuutta kohtaan. Tähän viittaa Nokian kommentti All Things Digitalille: ”Valmistamme lisää laitteita tyydyttääksemme kuluttajien kysynnän mahdollisimman nopeasti”.

Tieto hyvästä kysynnästä Yhdysvalloissa tulee tarpeeseen, sillä operaattorit Euroopassa kertoivat hiljattain Lumia-malliston käyvän kaupaksi heikosti. Uudet trendit ovat viime vuosina lähteneet käyntiin juurikin rapakon takaa, joten hyvä menestys siellä takaisi mitä todennäköisimmin loistavan myynnin ennemmin tai myöhemmin myös vanhalla mantereella.

Lähde: All Things Digital