Nokian ja Microsoftin kampanjasivu kokoaa yhteen parhaat Lumia-sovellukset

Matkapuhelinvalmistaja Nokialla ja Ohjelmistojätti Microsoftilla on ollut huhtikuun alusta käynnissä kampanja, jonka tarkoituksena on esitellä Windows Phonen parhaat sovellukset ja pelit. Käyttäjille pyritään erityisesti tuomaan esille kotimaista tarjontaa, mutta mukana on myös muutamia kansainvälisiä helmiä. Kampanjasivu löytyy täältä.

Parhaat sovellukset -kampanja jakaa tarjonnan kahteen ryhmään: sovelluksiin ja peleihin. Palvelu on suunnattu eritoten uusille Lumia-käyttäjille, jotka eivät välttämättä ole tietoisia mitä kaikkea uutuuspuhelimeen on mahdollista ladata. Kyseessä on hyvä aloituspaketti, josta on helppoa jatkaa Marketplacen tarkempaa tutkiskelua.

Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni Nokia Lumia -käyttäjä löytäisi uusia sovelluksia ja kokisi Wow!-hetkiä uuden puhelimensa kanssa. Osa Nokia Lumia -laitteen hankkineista on samalla hankkinut myös ensimmäisen älypuhelimensa ja haluamme antaa vinkkejä siitä, millaisia sovelluksia on saatavilla”, kommentoi kampanjaa Windows Phonesta Suomessa vastaava Vesa-Matti Paananen.

Lähde: Nokia Ääni

2 kommenttia

  1. Kun menet ensimmäistä kertaa marketplace:iin niin tulee ihan samat ehdotukset mitä kanpanjasivu esittää.
    Eli ei mitään erikoista jos omistat jo windows puhelimen.

Kommentointi on suljettu!