Spotify uudisti Android-sovelluksensa ICS-aikaan, beta-ladattavissa

Verkkomaailman kuumimpien palveluiden joukkoon lukeutuva Spotify uudistaa Android-sovellustaan. Ruotsalaisyhtiö on esitellyt tulevasta Android-sovelluksestaan beta-version, jonka voi ladata puhelimeensa täältä. Sen asentaminen vaatii tuntemattomien lähteiden hyväksymistä puhelimen asetuksista: Asetukset -> Sovellukset -> Tuntemattomat lähteet.

Julkaisun merkittävimpiin uudistuksiin lukeutuu visuaalinen ilme, joka mukailee nyt näyttävästi Android 4.0 Ice Cream Sandwichin yleisilmettä. Mukaan on tuotu lisäksi korkearesoluutioiset artistikuvat, jotka lisäävät sovelluksen näyttävyyttä. Käyttöliittymän visuaalisten muutosten ohella käyttöympäristön kehutaan nopeutuneen huomattavasti.

Uuden Spotifyn muita uudistuksia ovat ainakin:

 • Uusi slide-out-navigointi
 • Lisää sosiaalisuutta – tarkista ystäviesi profiilisivuja ja soittolistoja missä vain
 • Samankaltaisten artistien näkymä – ensimmäistä kertaa puhelimessa
 • Spotifyn Android-käyttöön on tulossa kovasti myös muita uusia ominaisuuksia, kuten kansionhallinnan ja Last FM -linkityksen

Uutuusversion luvataan saapuvan pian ladattavaksi Google Play -kauppaan.

3 kommenttia

 1. Täh, miten niin ensinmmäistä kertaa puhelimessa.

  ”Samankaltaisten artistien näkymä – ensimmäistä kertaa puhelimessa”

  Ollut jo marraskuusta 2011 Spotifyn Windows Phone -versiossa. 🙂

  1. Outoa. Tuo on suora kopio mailiin tulleesta tiedotteesta. 😀

 2. Täysin paska uudistus. Rätisee, pätkii, ei exit-nappia missään, soittolistojen käyttö yhtä helvettiä, Välillä aika juoksee biisissä vaikka mitään ei kuulu, share-sosiaalipornopaskaa joka linkin takana, ei näkyvää soitettavien kappaleiden jonoa. Tietokoneversio on 1 000 000 000 kertaa parempi, tämä on aivan täysi susi!

Kommentointi on suljettu!