Kuvakaavio kertoo kaiken oleellisen Nokian Asha-puhelinmallistosta

Nokia on laatinut näyttävän kuvakaavion Asha-tuoteperheen puhelimista. Se sisältää paljon keskeistä informaatiota Nokian uusista edullisen hintaluokan Series 40 -puhelimista, joiden suurimmat markkinat ovat kehittyvissä maissa. Kuvaan kannattaakin perehtyä hetkinen, vaikka se aluksi voi tuntua hieman sekavalta.

Puhelimissa toimivat palvelut ja sovellukset ovat Asha-perheessä keskeisessä roolissa. Kuvakaaviosta selviää, että Nokia Life -sovellusta käyttää jo yli 50 miljoonaa ihmistä Kiinassa, Intiassa, Indonesiassa ja Nigeriassa. Puhelimista löytyvä verkkoselain saa joka sekunti neljä uutta käyttäjää ja yhtiön ilmaista navigointipalvelua on käytetty jo 45,5 miljoonan kilometrin edestä.

Alkuvuodesta Nokia kertoi Series 40 -puhelinten myynnin ylittäneen jo 1,5 miljardin rajapyykin. Uusi Asha-sarja on osa valmistajan tavoitetta kytkeä seuraavat miljardi ihmistä verkkoon. Tulevaisuudessa yhä useampi kehittyvän maan kansalainen kokee ensikosketuksensa Internettiin puhelimella. Niinpä Nokia on panostanut puhelimissaan edulliseen hintaan, sosiaalisiin palveluihin ja laadukkaaseen verkkoselaimeen, joka pakkaamalla sivut pienempään kokoon vähentää datakustannuksia jopa 90 prosenttia.

Klikkaa kuva suuremmaksi:

Lähde: Nokia Conversations

2 kommenttia

  1. Mistähän Nokia luulee löytävänsä kehittäjiä tekemään sovelluksia noille puhelimille. En usko, että juuri yksikään ainakaan Qt:lla sovelluksia älypuhelimille tekevistä olisi innokas ssiirtymään tekemään J2ME:llä sovelluksia S40:lle.

  2. ”89,5% of all facts sound more impressive with a decimal point added on.” 😀

Kommentointi on suljettu!