Samsungilta myös uusi tabletti Lontoossa?

Mobiilikansa odottaa kuumeisesti toukokuun 3. päivää, jolloin korealainen Samsung pitää Lontoossa lehdistötilaisuuden. Odotettavissa on yhtiön Android-malliston uusi lippulaiva, eli seuraaja Galaxy S II -puhelimelle. Uutuudesta on liikkunut verkossa paljon huhuja, mutta Samsung on pitänyt tulevan lippulaivansa hyvin salassa ja tiettävästi yhtään oikeaa kuvaa siitä ei ole vielä nähty.

Uutuuspuhelimen lisäksi Lontoossa saatetaan tuoreimpien huhujen mukaan nähdä myös lisäyksiä Samsungin tablet-mallistoon. Yhtiö on esitellyt viime kuukausien aikana uusia taulutietokoneita, mutta kunnollista lippulaivaa ei ole nähty. Valmistaja tarvitsisikin kiivaasti tabletin, joka kykenee vastaamaan Applen kolmannen sukupolven iPadin asettamaan haasteeseen.

Tarkkoja tietoja Samsungin taulutietokoneesta ei ole vuotanut verkkoon. Huhun mukaan uutuus pohjautuu 10,1 tuuman kosketusnäyttöön, tarjoaa Android 4.0:n ja tuplaydinsuorittimen. Toivottavasti myös näyttö kykenee vastaamaan iPadille, jonka 2048 x 1536 pikseliin yltävä näyttö on loistelijas.

Lähde: BGR