Samsungin Facebook-kuva paljastaa Galaxy S3:n muodot?

Joko huhut Samsungin tulevasta lippulaivasta riittävät? Siinä tapauksessa tämä juttu kannattaa suosiolla ohittaa, mutta muutoin on syytä jatkaa lukemista, sillä tämänkertainen huhu tulee itse korealaisvalmistajan suunnalta.

Samsungin Tanskan yksikön Facebook-sivulle on ilmestynyt mielenkiintoinen kuva, jossa esiintyy päivämäärä 3.5.2012. Kyseisenä päivänä Samsung järjestää Lontoossa lehdistötilaisuuden, jonka aiheena odotetaan olevan seuraavan sukupolven Galaxy S -puhelin, mahdollisesti nimeltään Galaxy S3.

Päivämäärää enemmän kuvassa kiinnostaa sinisen kankaan alla lepäävä laite. Jos se on Galaxy S3, voidaan laitteen kulmien todeta olevan erittäin pyöristetyt. Samalla on selvää, että aiemmin nähty puhelin ei ainakaan ulkoisesti ole Samsungin uusi lippulaiva.

Lähde: Phone Arena

3 kommenttia

  1. ”Jos se on Galaxy S3, voidaan laitteen kulmien todeta olevan erittäin pyöristetyt. Samalla on selvää, että aiemmin nähty puhelin ei ainakaan ulkoisesti ole Samsungin uusi lippulaiva.”

    Samaa epäilin myös, mutta vietnamin videolla tosiaan on puhelin ”valekuorilla”, joten varmuutta etteikö se voisi olla se ole 😉

    Toivon kyllä ettei ole, koska liian huonot speksit 😛

Kommentointi on suljettu!