HTC: ohuus asiakkaille akun kestoa tärkeämpää

Taiwanilainen HTC on tutkimuksissaan tullut siihen tulokseen, että älypuhelimen ohuus on asiakkaille akun kestoa tärkeämpää. Asiasta kertoi HTC:n tuotevalikoimasta vastaava Bjorn Kilburn Pocket-lint-verkkosivustolle. Kilburn kuitenkin myönsi, että rakenteen ja akun keston välillä tulee olla tietty balanssi. Jos toisesta täytyy kuitenkin karsia, on se taiwanilaisvalmistajan mukaan akku.

HTC:n uusi One-mallisarja on kerännyt alkutaipaleellaan paljon moitteita liittyen puhelinten toiminta-aikoihin. Tämä ei ole toki ensimmäinen kerta kun uusi puhelin tai mallisto joutuu tämänkaltaisen kritiikin kohteeksi. Samanlaisia valituksia on kuultu muun muassa iPhonen ja Lumia 800:n osalta.

Kommenteillaan HTC pyrkii selvästi puolustelemaan uudessa One-sarjassa tehtyjä ratkaisuja. Osaltaan yhtiö voikin olla kommenteissaan oikeassa, sillä kaupassa kuluttaja varmasti päätyy helpommin kömpelön laitteen sijaan ohueen ja tyylikkääseen puhelimeen. Ennen pitkään taktiikka kääntyy kuitenkin itseään vastaan, jos asiakkaat ovat tyytymättömiä toiminta-aikoihin.

Lähde: Pocket-lint

4 kommenttia

  1. Olisihan se turhan hienoa jos voisi ostaa kohtuuhintaisen älypuhelimen jonka akku kestää vuorokauden omassa käytössä ongelmitta. Toisaalta htc:n mielestä älypuhelimeen ei kuulu fyysistä näppistäkään, joka itselle pakollinen ominaisuus laitteessa jolla aikoo kirjoittaa paria lausetta enempää päivässä.

  2. Hienoa, sinullehan löytyy Nokian Symbianilta erinomaisia vaihtoehtoja.

  3. paljon tärkeempihän akunkesto on, mutta ei se kännykkä kuitenkaan mikään tiiliskivikään saa olla

Kommentointi on suljettu!