Samsungin Next Galaxy -tiiseri lupaa paljon, antaa vähän

Korealainen Samsung kiusaa kuluttajia tänään julkaisemallaan videolla, joka antaa ennakkomaistiaisia tulevasta Galaxy-julkistuksesta. Yhtiö pitää Lontoossa 3. toukokuuta tilaisuuden, jossa se esittelee maailmalle seuraavan Android-pohjaisen lippulaivansa. Kyseisen uutuuden nimeksi on loogisesti ajateltu muodostuvan Galaxy S3.

Samsungin tuore kiusoitteluvideo lupaa paljon, mutta ei oikeastaan paljasta tulevasta uutuuspuhelimesta mitään konkreettista. Sen suurin anti on lauseessa ”You can now stand out from everyone else”, joka vahvistaa edelleen käsitystä siitä, että uusi Galaxy-puhelin tulee tarjoamaan rakenteessaan jotain uutta. Videon lopussa nähdään myös aiemmassa kutsussa esiintyneet valkoinen ja sininen ”kivi”, jotka lienee vihjeenä laitteessa käytettävistä materiaaleista.

Samsung on avannut osoitteeseen thenextgalaxy.com Lontoo julkistusta alustavan sivun, joka kuitenkin kirjoitushetkellä oli ainakin alhaalla.