Lumia 900 ja Lumia 610 Suomeen toukokuussa

Nokia ilmoitti tänään, että alkuvuonna julkaistut Lumia 610– ja Lumia 900 -puhelimet saapuvat Suomeen toukokuussa. Uutuuksien ennakkotilauksien kerrotaan käynnistyvän jo 25. huhtikuuta kello 00:00. Valmistaja tulee ilmoittamaan tarkemmat myyntipäivät myöhemmin.

Lumia 610 on Nokian edullisin Windows Phone -puhelin. Sen veroton myyntihinta on ainoastaan 189 euroa. Puhelin tarjoaa 3,7 tuuman kosketusnäytön, 800 megahertsin suorittimen, viiden megapikselin kameran ja kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa. Nokia markkinoi puhelinta nuorille, joka tekee sosiaalisten verkostojen, internetin, pelien ja navigaation käytöstä sekä musiikin kuuntelusta helppoa.

Yhdysvalloissa jo myynnissä oleva Lumia 900 edustaa Nokian Windows Phone -malliston toista päätä. Se on ominaisuuksiltaan Nokian kovin Windows Phone -laite. Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 4,3 tuuman kosketusnäyttö, 1,4 gigahertsin suoritin ja kahdeksan megapikselin kamera.

Olemme erittäin iloisia tuodessamme nämä uudet Nokia Lumia -mallit Suomen markkinoille. Laajalla sovellustarjonnalla höystettynä ne täydentävät erinomaisesti älypuhelinvalikoimaamme”, kommentoi Nokian Suomen ja Baltian maiden myyntijohtaja Mauri Pietikäinen.

Samalla Nokia kertoo Nokia TV -palvelun saapuvan Suomeen. Sovellus löytyy esiasennettuna Lumia 900 -puhelimesta ja mahdollistaa kotimaisten netti-TV-palveluiden katsomisen. Jo markkinoilla oleviin Lumia-puhelimiin palvelun voi ladata Marketplacesta. Palvelu on maksuton eikä vaadi rekisteröitymistä.

3 kommenttia

  1. Kestää ja ketää näiden Nokian puhelinten ulos saanti maailman markkinoille. Koskas nää jo julkistettiinkaan… Onko Noksulla tuotantovaikeuksia vai mikä siinä on että näitä ei saada ulos. Jonkin Applen tuotteiden hitaan jakelun eri alueilla ja eri maissa ymmärtää kun ne oikeesti puskee ulos tavaraa niin paljon kuin pystyy ja silti ei riitä samaan aikaan ympäri pallon. Mutta Nokia??

  2. Huhujen mukaan tuota NokiaTV:tä ei pysty käyttään ollenkaan tuossa lumia 610 luurissa. Tuota 610 kyllä menee varmasti paljon kaupaksi. Pieni viive viime julkistuksesta saatta tehdä ihan hyvää.

Kommentointi on suljettu!