Microsoft päivitti SkyDriven, pudotti tallennustilan 7 GB:hen

Jokaisen Windows Phone -puhelimen varustukseen kuuluva SkyDrive on päivittynyt versioon 2.0. Pilvipalveluun käyttäjän on mahdollista tallentaa tietoja kuten dokumentteja ja kuvia. Nyt palvelun hallintaa puhelimella vaadittavasta sovelluksesta on julkaistu uusi versio, joka on ladattavissa alustan ohjelmistokaupasta.

Kakkosversio tekee muutoksia käyttöliittymään ja helpottaa suurten tiedostomäärien hallintaa. Sillä on voi vihdoin valita kerralla useita tiedostoja, joten esimerkiksi niiden siirtely on nyt aikaisempaa vaivattomampaa. Sovellus mahdollistaa nyt lisäksi kansioiden käyttöoikeuksien hallinnan.

Uuden version myötä Microsoft on tehnyt muutoksia palvelun tallennustilanmäärään. Aiemmin tarjolla oli 25 gigatavua ilmaista verkkotilaa, mutta nyt uusille käyttäjille on vain seitsemän gigatavun verran tilaa pilvessä. Tietojen mukaan nykyisten asiakkaiden kannattaa käydä osoitteessa https://skydrive.live.com/ManageStorage, jotta saavat pitää nykyisen 25 gigatavun tallennusmäärän. Vaativille käyttäjille tilaa on tarjolla aina 100 gigatavuun (50$/vuosi) asti maksua vastaan.

Microsoftin SkyDriven ominaisuuksia voi vertailla muihin vastaaviin palveluihin osoitteessa http://windows.microsoft.com/en-us/skydrive/compare.

Lähde: Phone Arena

3 kommenttia

  1. Ilmainen tallennustila NOSTETTIIN 7 gigaan ja vanhoille asiakkaille tarjotaan nyt ilmaiseksi päivitys 25 gigaan uusien saadessa 7.

    1. Juu, siinä oli ennen 25 GB tilaa. Teemun juttu on siis oikeassa. 😀

Kommentointi on suljettu!