Paul Thurrott: nykyiset laitteet jäävät ilman Windows Phone 8 -päivitystä

Microsoftin ohjelmistoihin perehtynyt toimittaja Paul Thurrott kertoo blogissaan, että nykyisille Windows Phone -puhelimille on turha odottaa päivitystä Windows Phone 8 -versioon. Saman suuntaisia huhuja on kuultu jo useammalta suunnalta. Thurrott on tunnettu verkkomaailmassa luotettavana lähteenä, joten herran sanomisille voidaan laittaa painoarvoa.

Ei. Se ei tule tapahtumaan. Ei Lumia 900:lle tai millekään muulle nykyiselle laitteelle”, kommentoi Thurrott tulevaa Windows Phone 8 -päivitystä.

Thurrottin mukaan edes osittaista päivitystä ei ole luvassa nykyisille laitteille. Hän perustaa väitteensä Microsoftilta nimettömänä saamiin tietoihin. Merkit viittaavat nyt vahvasti siihen, että päivitystä ei todellakaan ole luvassa. Kuluttajat joutuvat hankkimaan uuden laitteen, jos haluavat päästä nauttimaan Windows Phone 8:n ominaisuuksista.

Uusi alusta ei Thurrottin mukaan taivu nykyisille puhelimille ja tarjoaisi vain huonon käyttökokemuksen. Windows Phone 8 perustuu täysin uuteen pohjaan ja vaatii alleen tehokkaampaa rautaa. Todennäköisesti Windows Phone 7.5 tulee joka tapauksessa säilymään markkinoilla vielä tovin edullisempien älypuhelinten vaihtoehtona.

Lähde: Pocketnow.com

4 kommenttia

  1. Huono uutinen Nokian tämänhetkiselle myynnille. :-/

  2. Aina tulee uusia käyttöjärjestelmiä ja uutta rautaa. Jos tietotekniikassa jää tulee makamaan ja odottelemaan, ei koskaan saa mitään hankittua. Karu totuus: odotteluun käytetty aika on suoraan pois tuottavuudesta. Rohkeasti ostamaan Lumia, jos on käyttötarve.

    1. Tuottavuutta ei ole odotettavissa marginaalisilla WP7-puhelimilla mistä ei löydy rajapintoja kaikkiin kriittisiin webbipalveluihin (liiketoiminnan kannalta kriittisiä, ei mitään facebookkia tai twitteriä) vieläkään. Apple ja Android loistaa tällä sovellusvalikoimalla.

Kommentointi on suljettu!