Saunalahti: seuraavan sukupolven Galaxy ennakkotilattavissa ensi perjantaina

Operaattori Saunalahti kertoo aloittavansa seuraavan Galaxy-älypuhelimen ennakkotilauksien vastaanottamisen 4. toukokuuta. Korealainen Samsung järjestää 3. toukokuuta Lontoossa julkistustapahtuman, jossa se esittelee uuden Android-pohjaisen lippulaivan, jota se kutsuu tässä vaiheessa nimellä The Next Galaxy.

Saunalahti on avannut tulevalle Galaxylle jo oman sivun osoitteeseen saunalahti.fi/nextgalaxy. Sivulla nähdään sinisen kankaan alle peitetty pyöreäkulmainen puhelin. Sama kuva esiintyi aiemmin jo Samsungin Facebook-sivulla.

Mahdollisesti Samsung Galaxy S3 -nimeä kantava puhelin on pysynyt hyvin medialta salassa. Samsung on tässä vaiheessa paljastanut ainoastaan, että uutuudesta löytyy vastikään julkaistu 1,4 gigahertsin Exynos 4 Quad -piirisarja. Loput selvinnee vasta ensi viikolla.

Juttuvinkistä kiitokset Patelle!