Joko tässä kuvassa on viimein Samsung Galaxy S3?

Galaxy S3 -saaga jatkuu. Jälleen verkossa leviää kuva puhelimesta, jonka väitetään olevan 3. toukokuuta julkaistava seuraavan sukupolven Galaxy-lippulaiva. Kyseessä saattaa olla vain feikki, mutta ainakin kuvan laite on selvästi tyylikkäin kaikista tähänastisista vuodoista ja noudattelee linjoiltaan Samsungin Facebook-kuvassa verhon alle peittämää laitetta. Toisaalta, muodot muistuttavat ehkä jopa liikaakin Galaxy Nexusta.

Ensi viikon torstaina julkaistava seuraavan sukupolven Galaxy-puhelin tulee näillä näkymin saataville erittäin pian. Operaattori Saunalahti on jo ilmoittanut aloittavansa ennakkovarauksien vastaanottamisen heti julkaisua edeltävänä päivänä, eli 4. toukokuuta.

Samsungin lippulaivalta odotetaan paljon. Ehkä kaikkein suurin kysymysmerkki kohdistuu siinä käytettäviin materiaaleihin. Kuvan puhelin näyttää tässä mielessä varsin tavanomaiselta, mutta toisaalta materiaalivalinnat saattavat tulla esille vasta laitteen sivuissa ja takaosassa. Puhelimen etupuoli kun on pitkälti näytön peittämä.

Joko odotukset Samsungin lippulaivan yllä ovat nousseet liian suuriksi? Kykeneekö Samsung yltämään niihin uudella julkistuksellaan? Ainakin korealaisvalmistaja on onnistunut luomaan uutuuden ylle Applen julkistuksia vastaavan hypen. Se lupaa tulevaisuudelta hyvää.

Lähde: Phone Arena

18 kommenttia

  1. Vähän epäilyttikin tuo yhteys Galaxy Nexukseen…

  2. Hyvän hypen Samsung on kuitenkin saanut aikaan…

 1. Joo hype tätä luuria kohtaan on ihan valtavaa. Joka päivä tulee joku ”vuodettu” kuva. Samsungkin näyttäisi hallitsevan oikeanlaisen markkinoinnin. 🙂

 2. Aa mä en jaksa enää odottaa Samsung Galaxy S3:n oikeita tietoja! Tuntuu, että odottaa toukokuun kolmatta päivää enemmän kun joulupukin tuloa pikkupoikana! 😀

 3. Olisi mukava,jos näkisi myös puhelimen toisen puolen eli takaosan!. 😉

 4. Ei voi olla tuo. Muotoilu on jotain satasen luurin luokkaa, kun se kuitenkin SGS2 mallissa oli 200 euron luurin luokkaa.

 5. Näytön pinta tne…saisi olla mustempi (kuvassa aika vaalea!!).

 6. Tuon linkin minkä lisäsit Jani nii siitä löytyvistä kuvista vois sanoa, että tuolta SGS3 sais näyttää 😀 On jo aika hienoja, ainakin minun mielestä. En olis pettynyt jos S3 näyttäis edestäpäin tuolta.

 7. Mieluummin ilman noita nappeja. Eikös ne ole turhia ICS:ssä?

 8. Sitten voin harkita jos saa puhtaan androidin ilman samsungin räpellyksiä..

 9. SGS3 pitäisi saada uusimman TouchWiz-version,joka on toivottavasti optimoitu käyttöjärjestelmän (Android ICS) toimimaan yhteen!. 🙂

 10. Jaah taas uusi Iphone kopio, suorastaan ärsyttää tuollainen ettei muotoilussa ole tippaakaan innovatiivisuutta. Luultavasti kuitenkin SGS3 tulee myymään hyvin, itseeni ei kyllä kolahda niin hyvin.

 11. Jesse. Jos ne innovaatiot löytyvät puhelimen sisältä eli komponenteista. 😉

Kommentointi on suljettu!