TIPA valitsi Galaxy Nexuksen parhaaksi kamerapuhelimeksi

Technical Image Press Associationin vuoden 2012 palkinnoista kaksi meni mobiililaitteille. Uutisoimme jo aikaisemmin Nokia 808 PureView -puhelimen pokkaamasta Best Imaging Innovation -tittelistä. Toinen palkinnoista meni Samsungin ja Googlen yhteistyöpuhelimelle, Galaxy Nexukselle, jonka raati rankkasi parhaaksi kamerapuhelimeksi (Best Mobile Imaging Device).

Galaxy Nexus sai palkinnon älykkäiden kuvaussovellustensa, korkealuokkaisten kuvausominaisuuksiensa ja laadukkaan näyttönsä ansiosta. Raadin mielestä 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen kykenevä Super AMOLED HD -näyttö tarjoaa loistavat puitteet kuvien katseluun suoraan mobiililaitteesta. Kiitosta keräsivät myös erilaiset editointiominaisuudet ja kuviin lisättävät efektit. Kamera ei ole ehkä paras mahdollinen, mutta raadin mukaan se tarjoaa kuitenkin riittävän kuvanlaadun jokapäiväiseen käyttöön.

Galaxy Nexus oli markkinoiden ensimmäinen Android 4.0 -pohjainen älypuhelin. Voit lukea MobiiliBlogin arvion laitteesta täältä.

Lähde: TIPA

7 kommenttia

  1. Ja nyt jäädään odottamaan,että kuinka laadukas kamera (kenno jne osat/komponentit)) tulee Samsung Galaxy S3 mallissa olemaan. 😉

  2. On kyllä hyvä tuon kanssa kuvailla, juuri ostin omani pari viikkoa sitten. Vaikkei kamera niin ihmeellinen olekaan, saa päivänvalossa itse asiassa loistavia kuvia. Hämäräkuvaus ei tietenkään niin loistavaa ole. Ja kelpaa niitä kuvia tuon näytön kautta katsoakin! Jos S3:een tulee vielä hyvä hardware kameraan niin alkaa olla jo niin kovaa laatua että voi ne pokkarit heittää pois ihan suosiolla.

  3. Täytyy muistaa, että nokia 808 ei voinut kyseistä palkintoa voittaa vain sen takia, koska se ei ole vielä markkinoilla. Kohta tilanne muuttuu!

  4. Itsekin myönnän omalla Nexusilla kuvaamisen olevan ihanteellista + kuvien katselu näinkin laadukkaalta näytöltä on ihanteellista.

  5. Tää on kyllä lähinnä vitsi. Itse hylkäsin kyseisen puhelimen juurikin surkean kameran takia, ja se lojuu nyt lipaston laatikossa. Sisätiloissa kuvatessa saa olla lottovoittajan tuuri, että saa tärähtämättömiä kuvia. SGS2, One X ja Xperia S onvat kyllä kameroidensa puolesta paljon paremmat valinnat paljon kuvaavalle. Tai ylipäätään niille jotka ei halua kuvien olevan tärähtäneitä.

Kommentointi on suljettu!