LG hyvästelee Windows Phonen ainakin toistaiseksi

Microsoftin uuden sukupolven mobiilialusta on onnistunut kahmimaan taakseen merkittäviä pelureita. Kaikki tietää, että sen takana on Nokia, mutta myös HTC ja Samsung kuuluvat Windows Phone -leiriin. Samoin on myös LG:n laita, tai oli. Korealaisvalmistaja on nimittäin kertonut Korea Herald -julkaisulle, että valmistajalla ei ole tällä hetkellä suunnitelmia esitellä markkinoille uusia Windows Phone -laitteita.

Taaksepäin katsottuna LG on ollut Microsoftille merkittävä kumppani mobiilimarkkinoilla. Esimerkiksi vuoden 2009 Mobile World Congress -messuilla LG nousi lavalle yhdessä Microsoftin kanssa ja ilmoitti tekevänsä Windows Mobilesta yhtiön tärkeimmän älypuhelinalustan. Strategia ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja nyt LG luottaa monien muiden tavoin Androidiin.

LG on ollut viime vuosina kovassa paineessa matkapuhelinmarkkinoilla. Erityisesti älypuhelimet ovat olleet valmistajalle kipupiste, johon se on kuitenkin pyrkinyt vastaamaan viimeaikaisilla julkistuksillaan. Valmistajan viimeisimpiin julkistuksiin lukeutuvat muun muassa L-Style-tyylisarja, Optimus 4X HD ja Optimus Vu.

Lähde: wpentral

3 kommenttia

  1. Voi kun siinä olisi lukenut: ”Nokia hyvästelee Windows Phonen ainakin toistaiseksi”.

    Kaikki tietävät, että sama uutinen koskee väistämättä Nokiaa. Viivyttely maksaa miljoonia päivässä.

Kommentointi on suljettu!