Tutkimus: iPad houkuttaa käyttäjät muiden Apple-laitteiden pariin

Vuonna 2001 esitelty iPod oli pitkään monille kuluttajille se ensimmäinen Apple-tuote, joka sai kiinnostumaan amerikkalaisyhtiön muusta tarjonnasta. Viime aikoina mediasoittimen rooli Applen mallistossa on laskenut ja tuoreimman tutkimuksen mukaan iPad on noussut useiden kuluttajien ensimmäiseksi Apple-laitteeksi.

Tutkimusyhtiö NPD:n mukaan 25 prosenttia nykyisistä iPad-omistajista kertoo tabletin olevan heidän ensimmäinen Apple-tuotteensa. ”iPadin myynti kasvaa nopeammin kuin minkään muun Applen laitteen näin lyhyessä ajassa julkaisun jälkeen”, kertoi NPD:n Ben Arnold.

Taulutietokone on noussut monien yllätykseksi todelliseksi menestykseksi Applelle. Kahdessa vuodessa iPad on myynyt 67 miljoonaa kappaletta. Perspektiiviä luvulle antaa vertaus Mac-tietokoneisiin, joilla vei 24 vuotta päästä samaan myyntimäärään. Tabletin myynti on edelleen kiihtymään päin, sillä kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä Apple myi 11,8 miljoonaa iPadiä. Se on yli tuplaten vuodentakaiseen nähden.

NPD:n mukaan 33 prosenttia Yhdysvaltojen talouksista omistaa Applen tuotteita.

Lähde: AllThingsD

1 kommentti

  1. Juuri tuosta syystä Microsoft kokee pakonomaista tarvetta päästä mukaan puhelinmarkkinoille. Yritys on tuhoon tuomittu. Ällöttävää että Nokia joutui mukaan tuohon epätoivoiseen hankeeseen. Nokia joutui luusereitten leiriin.

Kommentointi on suljettu!