MobiiliBlogin videolla: Samsung Galaxy S III

Eilen lanseerattu Galaxy S III kuuluu ehdottomasti vuoden kuumimpien mobiilijulkistuksien joukkoon. Samsungin uutuus saapuu kauppoihin jo toukokuun lopussa, joten pitkään sitä ei jouduta odottamaan.

MobiiliBlogi oli Lontoossa tutustumassa ensimmäisten joukossa uutuuspuhelimeen. Saimme paljon materiaalia talteen, jota tullaan työstämään seuraavien päivien aikana. Nyt on aika julkaista pikainen video Galaxy S III:sta, joka antaa hieman esimakua kolmannen sukupolven Galaxy S -lippulaivasta.

Videolla käydään läpi pikaisesti ohjelmistoa. Mielenkiintoisimpana ominaisuutena nähdään mahdollisuus pienentää video muiden sovelluksien päälle. Näin videon katselu ei keskeydy, vaikka välillä pitäisi katsastaa sähköposti tai verkkoselain.

7 kommenttia

 1. Melkoinen laudanpätkä, asiallinen tuo valkoinen väri.

  Jälleen kerran kuitenkin hieman ihmettelen, mitä uutta ja mukavaa tämä laite voisi minulle tuoda. Jälleen uudempi Android jälleen uudemmalla raudalla. Pari kikkaa keksitty softaan jotta olisi edes jotain mistä jää lehdistölle mieleen kun he laitetta muutaman minuutin koskettelevat.

  Mielestäni Android 4.0:n parasta antia on sen radikaalisti erilainen käyttöliittymä aikaisempiin Androideihin verrattuna, mutta niin Samsung kuin HTC ovat muuranneet käyttöliittymän piiloon. HTC:n Sense 4.0 on ainakin todella toimiva yhdistelmä tyylikkyyttä ja toimintoja, jolloin itse valitsisin One X:n. Käytännössä ostaisin kuitenkin mieluummin jonkin jo pari v vanhan jättinäyttö-puhelimen ja laittaisin siihen juuri sen Android 4.0 ROMmin minkä haluan. En näe syytä ostaa näitä uudempia laitteita.

 2. Mitenkäs tuo roottaus ja käyttiksen itse asentaminen.. Löytyykös noihin Suomenkielen tukea lainkaan?

  Itse kyllä pärjäisin enkkukäyttikselläkin, mutta jostain syystä puhelimen tahdon ”puhuvan” suomea ja ymmärtävän suomenkieltä tekstareissa jne.

 3. Itse olen tämän kommentin kanssa samaa mieltä:
  ”Unfortunately, Samsung uses the same thin, flexible, cheap-feeling plastic on the Galaxy S III as it did its predecessors, and it makes the phone feel like it cost about $2. Since I doubt it will cost $2, this is not a good thing. Both the Galaxy S III and the Lumia 800 are plastic phones—both polycarbonate, so the same family of plastic, in fact—but only one of them feels high quality, and it’s not the quad core flagship device.”
  http://arstechnica.com/gadgets/news/2012/05/samsung-galaxy-s-iii-hands-on-fast-thin-and-a-little-bit-cheap-feeling.ars?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+arstechnica%2Findex+%28Ars+Technica+-+Featured+Content%29

  Joillekin tuo ei ole iso juttu, mutta kun puhutaan tuon hintaluokan laitteista, allekirjoitaneelle on.

  1. o/ mulle on iso juttu.

   SGS2 oli minunkin mielestäni kummallinen ohut saippuarasia, eikä mikään lippulaivatuote. Taitaa olla kate kohdallaan näissä laitteissa!

 4. Ero vanhempien ja uusien jättinäyttö puhelimien välillä on hd näytöt. Ja näytön tarkkuudella ob suuri merkitys

 5. Itse oon kyllä vähän pettynyt tuohon samsungiin.

 6. Takaosasta (takakuori) SGS3 on aika ”tylsä,harmaavarpunen”!!. 🙁

Kommentointi on suljettu!