Edullinen Nokia Lumia 610 Suomeen 18. toukokuuta

Matkapuhelinvalmistaja Nokia tuo sopivasti nuorille suunnatun Windows Phone -pohjaisen Lumia 610 -puhelimen myyntiin Suomessa muutama viikko ennen koulujen päättymistä. Nokia ilmoittaa laitteen myynnin starttaavan Suomessa 18. toukokuuta. Puhelin sopii kohderyhmänsä puolesta mainiosti esimerkiksi päättäjäislahjaksi.

Nokia Lumia 610:n veroton myyntihinta on 189 euroa. Ainakin Verkkokauppa.com näyttäisi kauppaavan uutuutta 199,9o euron hintaan. Nokian toiseksi halvin Windows Phone -luuri, Lumia 710, irtoaa samaisesta kaupasta 249,90 euron hintaan.

Uutuuden ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3,7 tuuman kosketusnäyttö, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila, FM-radio ja viiden megapikselin kamera. Osana puhelinta on myös Nokian ilmainen navigointipalvelu, Nokia Navigointi.

1 kommentti

  1. Oon kuolannu ton perään sen ilmestymisestä asti. Halpa hinta ja hieno muotoilu. Mut aattelin kuitenkin odottaa Windows 8

Kommentointi on suljettu!