Galaxy S III:n hinnat Suomessa

Toukokuun 3. päivä maailmalle esitelty Galaxy S III -lippulaivapuhelin saapuu markkinoille nopealla aikataululla. Puhelimen toimitukset pyörähtävät muun muassa Suomessa käyntiin jo 29. toukokuuta. Monet kotimaiset operaattorit ja verkkokaupat ovatkin käynnistäneet ennakkotilauksien vastaanottamisen. Kysymys kuuluukin, paljonko uutuudesta joutuu pulittamaan ensihuuman aikana?

Teleoperaattoreista ainakin DNA ja Saunalahti ilmoittavat laitteen hinnan ennakkotilaussivuillaan. DNA kauppaa puhelinta 24 euron kuukausihinnalla kahden vuoden sopimuksen kanssa. Mukaan tulee vielä liittymän kuukausimaksu, joka nostaa paketin hintaa valinnoista riippuen.

Saunalahti ei tarjoa vielä pakettihintoja. Operaattori kertoo kuitenkin ennakkovaraussivullaan, että Galaxy S III:n kokonaishinnaksi muodostuu kertamaksulla 619 euroa. Luotollakin voi ostaa, jolloin kuukausihinta on 16,90 euroa ja vuosikorko nolla euroa. Luottoaika on 36 kuukautta ja puhelimen lopulliseksi hinnaksi muodostuu 608 euroa.

Verkkokauppa.com myy Samsungin Android 4.0 -pohjaista lippulaivaa 699,90 euron hintaan. Myynnin kerrotaan käynnistyvän 29.5.

7 kommenttia

  1. Jälleen Sonera on suomen halvin 23e/kk hinnalla!

    1. Luulenpa, että siihen se Soneran halpuus sitten jääkin… 😉

  2. Soneralla näyttäisi olevan 23e/kk + liittymä, eli puhelimen 24kk kytkyhinnaksi tulee 552 euroa.

  3. DNA Pro 23e/kk! Ja hinnat on varmasti Soneraa halvempia…

Kommentointi on suljettu!