Kilpavarustelu jatkuu: LG:n Android-puhelimessa 2 GB:tä RAM:ia

LG rökittää korealaista kilpaveljeään Samsungiajulkaisemalla markkinoille Optimus LTE2 -älypuhelimen. Kyseessä on aivan ehdottomasti yksi markkinoiden tehokkaimmista puhelimista, jonka rinnalla jopa vastikään esitelty Samsung Galaxy S III kalpenee. L   G:n tarkoituksena onkin selvästi esitellä paukkujaan, sillä uutuuden julkistus tapahtui sopivasti Samsungin Unpacked-tilaisuutta seuranneena päivänä

LG Optimus LTE2 on varustettu neliytimellisellä Snapdragon S4 -piirisarjalla, joka tikittää 1,5 gigahertsin kellotaajuudella. Sitäkin suuremman huomion ansaitsee RAM-muistin määrä, jota laite sisältää kahden gigatavun verran. Se on tuplaten markkinoiden useimpiin lippulaivoihin nähden, mukaan lukien Galaxy S III. Näyttökin pistää hyvin Samsungin uutuudella kampoihin, sillä se perustuu IPS-teknologiaan, kykenee 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen ja on kooltaan 4,7 tuumaa.

Virtaa tarjoaa 2150 mAh:n akku. Puhelimen kehutaankin yltävän 40 prosenttia parempaan akkukestoon kuin edeltäjänsä.

Valmistaja kertoi uutuudestaan koreankielisessä blogissaan. Se saapuu Koreaan jo toukokuun aikana, mutta muualle päin maailmaa sitä ei ainakaan näillä näkymin olla tuomassa. Optimus LT2 on kuitenkin osoitus siitä, mitä kaikkea nykypuhelimeen voidaan tuoda.

Lähde: Android and Me & LG (Google-kääntäjä)

4 kommenttia

  1. ”Puhelimen kehutaankin yltävän 40 prosenttia parempaan akkukestoon kuin edeltäjänsä.”

    Nuo lupaukset kun kerran edes toteutuisivat. Akkukestoa on helppo hehkuttaa, koska sille on paljon vaikeampi standardisoida mitään benchmark -testejä, toisin kuin prosessoriteholle.
    Mutta puhelin kyllä näyttää siltä kuin olisi tv-valmistajan tekemä, ai niin, se onkin – ja se ei ollut kohteliaisuus.

  2. No huhhuh, alkaa jo pikkuhiljaa menee hermo ku kokoajan on tulossa parempaa puhelinta ni aina joutuu oottamaa että millos ja millassen sitte raaskis ostaa 😀 tähä vaa sit windows xp:tä asentamaa, pitäis ainakii pyörii paremmin ku omalla galaxy s 2:sella

  3. Miksi nokioista pitäisi saada irti, kun käsittääkseni se ei vaikuta millään asteella käyttökokemukseen ainakaan windows puhelimella.

Kommentointi on suljettu!