MobiiliBlogin videolla: Samsung Galaxy S III ja AllShare Cast -ominaisuus

Samsungin mediajakopalvelu AllShare laajentui 3. toukokuuta Unpacked 2012 -tilaisuudessa uudella AllShare Cast -ominaisuudella. Uusi toiminto on tuettuna toukokuun lopussa kauppoihin saapuvassa Galaxy S III -puhelimessa. Se mahdollistaa puhelimen sisällön peilaamisen televisioon langattomasti.

Palvelu on suoraan yhteensopiva Samsungin uuden sukupolven Smart TV -televisioiden kanssa. Jos käytössä on kuitenkin vanhempi televisiomalli, on Samsungilla tarjota erillinen televisioon HDMI-johdolla liitettävä lisälaite. Sillä televisioon saadaan tuotua puhelimen sisältö täydellä 1080p-teräväpiirtotarkkuudella. Koska tiedonsiirto hoituu WiFi-tekniikalla, voi laitteen huoletta piilottaa television taakse.

AllShare Cast sopii niin huvi- kuin hyötykäyttöönkin. Pelit ja elokuvat voi kätevästi esittää televisiossa. Samoin isolle näytölle siirtyvät esimerkiksi työesitelmät. Alla lyhyt videopätkä ominaisuudesta käytännöntilanteessa.