Samsung haastaa Nokian USA:ssa uudella Focus 2 -puhelimellaan

Korealainen Samsung on esitellyt Yhdysvaltojen markkinoille yhdessä operaattori AT&T:n kanssa uuden Focus 2 -puhelimen. Se on Windows Phone -pohjainen ja LTE-verkkoa tukeva älypuhelin, joka saapuu rapakon takana myyntiin kahden vuoden operaattorisopimuksen kanssa 49,99 dollarin hintaan toukokuun 20. päivä.

Yhtiöt eivät ole vielä paljastaneet uutuuden yksityiskohtaisia teknisiä tietoa. Se Samsung Focus 2:sta kuitenkin tiedetään, että edessä koreilee neljän tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö, joka yltää 800 x 480 pikselin tarkkuuteen. Takaa löytyy viiden megapikselin kamera ja edestä VGA-tason kamera videopuheluille. Puhelin on 10,98 millimetriä paksu.

Uuden Samsung Focus 2 -mallin myötä AT&T kehuu omaavansa markkinoiden vahvimman Windows Phone -valikoiman. Operaattorin selkeä lippulaiva on edelleen Nokia Lumia 900. Hinnasta päätelle Samsungin uutuus ei ole suunnattu suoranaisesti kilpailemaan Lumia 900:n kanssa, mutta edullisemmat Lumia-mallit kamppailevat sen kanssa samoista asiakkaista.

Lähde:  WPCentral

5 kommenttia

    1. Ei ainakaan näillä näkymin, mutta eiköhän Sampalta nähdä tulevaisuudessa myös Eurooppaan suunnattuja WP-puhelimia.

  1. Uudes Samsung Galaxy S3 mallin specseillä (+ 12Mpikselin kameralla,laadukkaalla optiikalla ja linssillä) varustettu malli olisi hieno,mutta kuorien värivalikoima saisi olla nykyistä laajempi!.

  2. Tulisi jo se Windows Phone 8 niin saataisiin jo HD resoluutioisia puhelimia 🙂
    1280×720 px

Kommentointi on suljettu!