Lumia 900:n näyttö kärsii sävyongelmista, Nokia lupaa korjauksen

Verkko-ongelmista näytön sävyongelmiin. Nokian Lumia 900 -puhelimen lanseeraus Yhdysvalloissa ei ole sujunut aivan oppikirjan mukaan, vaikka suomalaisvalmistaja naureskelikin kilpailijoiden ongelmille ennen myynnin aloittamista markkinointikampanjassaan.

Käyttäjien tuoreimmat valitukset koskevat Lumia 900:n neljän tuuman kosketusnäyttöä. Osa käyttäjista on huomannut, että näytön sävy muuttuu violetiksi, kun kirkkautta lasketaan pienemmäksi.

Nokia kertoo Twitterissä tunnistaneensa ongelman aiheuttajan ja lupaa asiaan korjausta. Alustavien tietojen mukaan kyseessä on ohjelmistossa piilevä virhe. Nokia ei vielä osannut tarkemmin kertoa korjauspäivityksen aikataulusta.

Ovatko suomalaiset Lumia 900 -käyttäjät törmänneet vastaavaan ongelmaan?

Lähde: Pocketnow.com

7 kommenttia

 1. Oivoi, onpa harmi että ongelmat jatkuvat. Tosin mitäpä muuta voisikaan odottaa kun laitteita toimitetaan markkinoille tällaisella vauhdilla. Nokialla on käytössään käytännössä täysin eri yhteistyökumppanit WP laitteiden kohdalla, koska alustalla on teknisiä vaatimuksia joita Nokia ei ole tottunut täyttämään.

  Jotain hyväähän kuitenkin tässäkin on, että saamme laitteet tänne hieman jälkijunassa. Veikkaan että tämänkin ongelman käyttäjät voivat korjata kiinnittämällä laitteen Zuneen ennen varsinaista käyttöönottoa.

 2. sama violettiongelma on vaivannut osaa N8, C7 ja X7 jne. luureja.

  Mistähän tässä on kyse, miksi nokialla on sama ongelma toistunut monta kertaa. Voisiko kyse olla clear black tekniikasta? oliko se jo N8:ssa.

  http://tinyurl.com/cukjvk2 googlen hakutulokset

  Tässä muuten taas huomataan tämä kun symbian luureissa oli sama ongelma tai yleensäkään ongelmia sitä ei uutisoitu oikeen missään. Nyt kun WP7:ssä on sama niin se on samantiän uutisissa.

  1. Jännä juttu! Mitähän se sitten meinaa kun Nokia on vakuuttunut että softapäivitys korjaa vian?

 3. Nokia Lumia.
  Jo menneen talven Lumia,joka ei näe seuraavaa talvea!!. ;/

 4. Jos olisi Nokian oma käyttis alla niin ongelman voisi korjata vaikka heti mutta käyttis on Microsoft Windows Phone niin korjaus tulee microsoftilta sitten kun tulee.

Kommentointi on suljettu!