Samsungilta kattava tarjonta lisävarusteita Galaxy S III:lle

Maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Samsung tuo toukokuun lopussa kauppoihin rantautuvalle Galaxy S III -lippulaivalleen tukun lisävarusteita. Luvassa on useita erilaisia suojakuoria, kuten niin kutsuttu Flip Cover, joka korvaa alkuperäisen takakuoren ja sisältää näytön päälle kääntyvän suojaosan (kuva alla). Tarjolle tulee myös perinteisiä takaosaa suojaavia kuoria, joista ohuimmat ovat vain 0,5 millimetriä paksuja.

Eräs mielenkiintoisimmista lisävarusteista on ehdottomasti langaton latausalusta. Wireless Charging Kit sisältää itse latausalustan lisäksi takakuoren, jonka avulla langaton lataus saadaan toimimaan.

Kynäkäyttöä suosiville Samsungilla on tarjota C Pen -stylus. Alumiinista rakennettu kynä on tyylikäs ja tekee kirjoittamisesta sekä piirtämisestä sormia tarkempaa. Ikävä kyllä puhelimessa ei ole paikkaa kynälle, joten se täytyy muistaa ottaa mukaan erikseen.

Muihin varusteisiin kuuluvat muun muassa puhelimesta televisioon kuvan peilaamisen mahdollistava AllShare Cast Hub, autokäyttöä helpottava Universal Vechicle Dock -teline sekä perinteinen Desktop Dock -pöytäteline.

5 kommenttia

 1. Mielestäni on edelleenkin liioiteltua puhua Samsungista maailman suurimpana matkapuhelinvalmistajana. Kaikki tiedot perustuvat kolmannen osapuolen arvioihin.

 2. Ei ole mitään liiottelua!.
  Kommenttisi on kateellisten Nokia fanien panettelua. 😉
  Samsung on älypuhelimissa ja nyt myös peruspuhelimissa maailman suuin valmistaja!!!.

  1. En ole Nokia-fani. Mielestäni on vain kummallista hehkutella asialla. En puhuisi tällä hetkellä kummastakaan maailman suurimpana valmistajana, sillä asiasta ei ole virallista tietoa.

   Tämän takia viralliset tietolähteet (esim. Wikipedia) ovat hyvin varovaisia tälläaisten tietojen levityksessä.

   Lisäksi mainittakoon, että Samsung on tuskin suurin peruspuhelinten valmistaja, vaan mahdollinen Nokian myyntimäärien ylitys johtuu älypuhelinten myynnin olevan suurempaa kuin peruspuhelinten (= muodostavat suuremman osan kappalemyynnistä).

   Ja jos nimitelyyn joudut turvautumaan, etkö itse ole ylimielinen?

 3. No mistä saa samsungiin noita latausalustoja ja paljonko maksavat?Kiitos vastauksesta!!

Kommentointi on suljettu!