Nokia Lumia 610 tyylitellyissä kuvissa

Matkapuhelinvalmistaja Nokia esittelee blogissaan tyylikkäitä kuvia Lumia 610 -puhelimestaan. Kuvasarja tuo esiin edullisen Windows Phone -puhelimen parhaat puolet ja eri värivaihtoehdot. Lumia 610 saapuu Suomeen 18. toukokuuta. Sen myyntihinta kieppuu edullisimmillaan 200 euron tuntumassa

Markkinoiden edullisimpiin Windows Phone -puhelimiin kuuluva Lumia 610 on suunnattu erityisesti nuorille, jotka arvostavat tukea sosiaalisille palveluille. Samalla laite sopii mainiosti käyttäjille, jotka haluavat tutustua ensimmäistä kertaa Windows Phone -alustaan.

Nokia Lumia 610 tarjoaa 3,7 tuuman kosketusnäytön, 256 MB:tä RAM-muistia, 800 megahertsin suorittimen, viiden megapikselin kameran ja kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kooltaan puhelin on 119 x 62,2 x 11,95 millimetriä ja se painaa 120 grammaa.

Lähde: Nokia Conversations

6 kommenttia

 1. ”Hiukan” paksu puhelin!!.YÄK!!.

  1. Paksuudestaan huolimatta tyylikkäämpi kuin uusi SGS. Ja hinta 200e tuntumassa. Ei paha.

 2. kyllä nokia Lumia 610 on aivan liian paksu! jos kapula olisi 8-9 mm paksu ja 1000 ihmistä saisi valita; joko tämän 11,95 mm tai 8-9 mm paksun puhelimen… 990 ihmistä ottaisi ohuemman.

  nokian tavaramerkki on ollut aivan liian usein paksut kapulat. joku sokeus siellä muotoilupuolella asustaa. lumia 610 ominaisuuksilla ei varmasti olisi ollut vaikeuksia tehdä ohuempaa kapulaa, jos ymmärrystä olisi ollut. nokian ongelmana muotoilusssa on usein nähdä kokonaisuutta.

  surullista mutta totta!

  t. osakkeenomistaja

  1. Sori nyt vaan mutta luulen että Nokialla ja heidän muototiimillään on tietämystä melko paljon enemmän kuin sinulla. Meitä ”asiantuntijoitahan” näissä foorumeissa riittää. Perusteena paksuudelle saattaa olla halvemman hintaluokan muotokieli. Jos hardware on kaikissa WP7 puhelimissa melkein sama, mitä järkeä lähteä hakemaan huippumallien ohuutta. Mitä ominaisuuksia on enää sitten käytettävissä huippumalleihin? Bisnes is bisnestä, kaikilla valmistajilla.

 3. Ai että oikein tyylitellyissä kuvissa, kertoisiko arvon toimitus miten nämä ”tyylitellyt” kuvat eroavat normaaleista luurien kuvista mitä sivuillanne esiintyy?

Kommentointi on suljettu!