Nokia avasi Lumia-puhelimien kirjapalvelun: Nokia Reading

Barcelonan Mobile World Congress 2012 -messuilla debytoinut Nokia Reading -applikaatio on nyt saatavilla ensimmäisillä markkinoilla. Nokia kertoo virallisessa blogissaan, että ensimmäisenä palvelu saapuu Ranskaan, Saksaan, Italiaan, Venäjälle, Espanjaa sekä Iso-Britanniaan. Palvelu tulee levittäytymään muille markkinoille asteittain kuluvan vuoden aikana. Se on yhteensopiva Lumia 610-, Lumia 710-, Lumia 800– ja Lumia 900 -puhelinten kanssa.

Nokia on keskittynyt sovelluksen ensimmäisessä versiossa perusominaisuuksiin. Sovellus tekee kirjojen löytämisestä ja ostamisesta sekä ennen kaikkea niiden lukemisesta helppoa, kehuu suomalaisvalmistaja. Valikoimaan kuuluu paljon tunnettuja englanninkielisiä kirjoja, mutta mukana sanotaan olevan myös paikallisia nimikkeitä. Lisäksi maksuttomia klassikkokirjoja on tarjolla tuhansia.

Valmistajan mukaan Nokia Reading -palvelun vahvuus on lokalisoidussa sisällössä. Nokia kertoo sähköisten kirjojen olevan jo melkoisen suosittuja Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa, mutta muualla päin maailmaa tilanne on toinen. Nokia pyrkiikin levittämään palvelunsa uusille markkinoille.

Lähde: Nokia Conversations

5 kommenttia

  1. No,katsotaan nyt että kuinka kauan ne hyvät uutiset kestävät. =)

  2. No voe mahoton paekka ku onnii innovatiivinen, että oksat poies. Ei tätä kyllä kukaan muu olisi voinut keksiä, eihän?

  3. Taas yksi palvelu lisää alas ammuttavaksi. Tämähän se on Nokian strategia.

  4. Nokia Reading tullee myös tuleviin Nokian tablettiin. Siinähän se on must-palvelu.

Kommentointi on suljettu!