Samsungilta budjettiluokan Windows Phone -puhelin: Omnia M

Matkapuhelinjätti Samsung näyttää jälleen aktivoitumisen merkkejä Windows Phone -maailmassa. Yhdysvaltoihin hiljattain esitelty Focus 2 saa seuraa Euroopan markkinoille suunnatusta Omnia M -mallista. Valmistaja pitää uutuuttaan ideaalina vaihtoehtona sosiaalisten palveluiden ja multimedian suurkuluttajille.

Samsung Omnia M on varustettu yhden gigahertsin suorittimella ja 384 MB:llä RAM-muistia. Puhelimen etupuolella loistaa neljän tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö, joka tarjoaa laajat katselukulmat ja hyvän näkyvyyden myös ulkona.

Korealaisvalmistaja on integroinut uutuuden osaksi yhtiön palveluita. Se tukee viestittelyyn keskittynyttä ChatOn:ia, median peilaamisen puhelimesta televisioon mahdollistavaa AllShare-palvelua sekä Smat DJ -toimintoa, joka luo soittolistan automaattisesti käyttäjän mielialan mukaan.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat neljän gigatavun sisäinen tallennustila, viiden megapikselin takakamera salamalla, VGA-kamera edessä ja 1500 mAh:n akku. Kooltaan Omnia M on 121,6 x 64,1 x 10,5 millimetriä ja painoa sillä on vaivaiset 119 grammaa.

Samsung ei paljastanut vielä uutuutensa tarkkoja saatavuus- tai hintatietoja.

Lähde: Samsung

3 kommenttia

  1. Saapa nähdä kuka valmistajista ensimmäisenä tekee luurin, jossa on yksi rauta ja ainakin Android ja WP käyttikset. Samsung ei olisi mitenkään huono arvaus.

  2. Todellinen kilpailu alkaa Nokian ja Samsungin välillä vasta loppuvuodesta,kun seuraava versio eli Windows Phone 8 tulee olemaan tulevissa malleissa (mm.Samsung Galaxy S3 mallissa,joka tulee myöskin nykyisen Androidin (ICS) lisäksi Windows Phone 8 varustettuna!).

  3. Toki toivon että Samsung Androidillaan tulee jatkamaan sitä mitä on aina tarjonnut, että ilmaista ohjelmankehitystä luurin omistajalleen.

    Eli yksi harha-askel tehtiin kun J2ME (JME) laitettiin ohjelmistonikkareille pannaan maksullisuudellaan => kuoleva kiinnostuksen aihe opiskelijoille.

    Mutta mitä WP7 sitten tulee olemaan kunhan saavat luurinsa toimimaan kuten Samsung/Android luurit ovat tällä hetkellä – ?

Kommentointi on suljettu!