HTC:ltä edullinen Android-puhelin: Desire C

Desire C on taiwanilaisen HTC:n tuorein lisäys Android-portfolioon. Tänään lanseerattu Desire C on edullisen hintaluokan kosketusnäyttöpuhelin, joka perustuu Android 4.0 -alustaan ja Sense 4.0 -käyttöliittymään. Puhelinta markkinoidaan ensimmäisen älypuhelimen ostoa suunnitteleville kuluttajille.

HTC kertoo uutuuden omaavan loistavat ääniominaisuudet. Mukana on Beats Audio -tuki, joka takaa huippuluokan musiikinkuunteluelämyksen. Äänentoistoa kuvaillaan voimakkaan täyteläiseksi, joka vastaa studiotasoista äänikokemusta.

Musiikin kuunteleminen on yksi suosituimpia puhelimen käyttötapoja, joten on erittäin tärkeää, että puhelin toistaa musiikin juuri sellaisena, kuin se on studiossa tallennettu”, Jason MacKenzie, HTC:n Global Sales and Marketing -osaston johtaja kommentoi. ”HTC Desire C tarjoaa käyttäjille loistavaa muotoilua, helpon pääsyn eri sisältöihin sekä nopeat yhteydet, mikä tekee siitä täydellisen puhelimen joka tilanteeseen.

HTC Desire C:n sisältä löytyy 600 megahertsin Snapdragon S1 -suoritin ja 512 MB:tä RAM-muistia. Etupuolella hehkuu 3,5 tuuman HVGA-kosketusnäyttö (320 x 480 pikseliä) ja takana komeilee viiden megapikselin kamera. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa Bluetooth 4.0 ja neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa. Markkinoille saapuu myös NFC:llä varustettu versio puhelimesta.

Uutuus saapuu Eurooppaan kesäkuun alussa. Hinta pyörii reilussa 200 eurossa. Puhelin tulee myyntiin punaisena, valkoisena ja mustana.

Lähde: The Next Web

4 kommenttia

 1. Ja taas yksi geneerinen androidi. Kuka valmistajista tippuu ensimmäisenä kelkasta kun joka luuri näyttää samalle ja samat ominaisuudetkin löytyy joka luurista.

  1. Juu jotenkin hassua etteivät keksi muita keinoja erottua kun tuon speksisodan. No jengi menee jatkuvasti lankaan joten miksi muuttaa mitään. Hyvä tapa perustella ”kehitystä”, jossa kylläkin kuluttajalle hyöty on minimaalinen.

 2. ”HTC Desire C:n sisältä löytyy 600 megahertsin Snapdragon S1 -suoritin ja 512 MB:tä RAM-muistia. ”

  ”emme ole tuomassa ics päivitystä galaxy s 1 puhelimelle koska tehot eivät riitä”
  hyvin uskottavalta kuulostaa samsungin sanomiset tohon verrattuna, jos kerta ei
  riitä 1ghz suoritin ja 512mb ram muistia niin heivatkoon samsung sen oman touthwiz räpeltimensä hittoon ja tarjotkoon luurile paljasta vanilla androidia vaihtoehdoksi sitä haluaville.

 3. Samsung huijaa vaan kuluttajia, että tehot eivät riittäisi. Mukamas tarvitaan tuplaydinsuorittimia sun muita härpäkkeitä, mutta todellisuudessa Samsung Gionkin saisi varmaan Android 4.0:n

Kommentointi on suljettu!