MobiiliBlogin videolla: Samsung Galaxy S III, osa 2

Julkaisimme MobiiliBlogissa pian Galaxy S III -julkistuksen jälkeen ensimmäisten suomalaismedioiden joukossa videomateriaalia Samsungin tulevasta lippulaivasta. Lyhyessä katsauksessa vilahteli käyttöliittymän muutamia osasia sekä Pop Up Play -ominaisuus, jonka myötä videoikkuna voidaan tuoda pienennettynä muun sisällön päälle.

Nyt on aika julkaista aavistuksen laajempi video, jossa nähdään hieman tarkemmin käyttöliittymän toimintaa. Videolla tarkastellaan pikaisesti myös uutuuden rakennetta. Ohjelmiston osalta nähdään muun muassa verkkoselain sekä kamera, jonka hehkutettua kuvausnopeutta testaamme videolla.

Samsung Galaxy S III saapuu Suomeen toukokuun lopussa. Kotimaiset operaattorit ja verkkokaupat vastaanottavat jo ennakkotilauksia uutuudesta.

1 kommentti

  1. ”Designed for Humans”

    Voi, tämä ei sitten kelpaakaan marsilaiselle kaverilleni…
    ”missä se silmäjuttu o?” 😀

Kommentointi on suljettu!