Nokian uuden halpaluurin akku jaksaa yhdellä latauksella 35 päivää

Nokia täydentää edullisten puhelintensa valikoimaa uudella Nokia 112 -mallilla. Se on Series 40 -pohjainen peruspuhelin, joka saapuu myyntiin toisen vuosineljänneksen aikana. Laitteen veroton myyntihinta on 38 euroa.

Edullisesta hinnastaan huolimatta kyseessä on varsin kyvykäs peruspuhelin. Mukana on Nokia Browser -verkkoselain, joka vähentää datakulutusta pakkausteknologialla jopa 90 prosenttia. Puhelin tarjoaa lisäksi suoran pääsyn työpöydältä Twitter– ja Facebook-palveluihin. Pikaviestittelyn voi hoitaa esiladatulla eBuddy-applikaatiolla.

Nokia 112:n ominaisuuksiin kuuluvat 1,8 tuuman näyttö (128 x 160 pikseliä), GPRS, VGA-kamera, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth, FM-radio ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Laitteesta löytyy kaksi SIM-korttipaikkaa ja Nokian Easy Swap -toiminto, jonka ansiosta SIM-kortteja voidaan vaihdella puhelimen takakuorta avaamatta.

Erityismaininnan Nokian uutuudessa ansaitsee akkukesto. Nokia lupaa puhelimelleen yhdellä latauksella puheaikaa 14 tuntia ja valmiusaikaa 35 päivää, eli huikeat viisi viikkoa.

Lähde: Nokia Conversations

5 kommenttia

  1. Eiköhän tämäkin malli ole lähinnä kehittyville markkinoille suunnattu, mutta silti näistä tulee aina fiilis että tällainen puhelin on jokaisen suomalaisen lempipuhelin. Harmi vain, että laitteessa on se internetti. /troll 8)

    1. Kyllähän tämmöinen saattaisi olla loistava kakkosluuriksi. Ei tarvitse ainakaan jatkuvasti olla latailemassa. 😉

  2. Komppaan Mikaelia, halveksin älypuhelimia niiden liiallisten toimintojen ja luotettavasti toimivien sovellusten takia. Tämän vuosisadan peruskänny jolla voi tekstata ja soittaa olisi niin mahtava tänä nykyaikana.

  3. Tämähän muistuttaa värltään ihan hälytysajoneuvojen hälytysvaloja ja tuo mallinumerokin on ihan kohdallaan: 112

Kommentointi on suljettu!