Videolla: Nokia kertoo Belle FP1 -päivityksen uudistuksista

Nokia on julkaissut videon, jossa se esittelee Symbian-alustan tuoreimman version sisältämiä uudistuksia. Kyseessä on tietenkin Nokia 808 PureView -puhelimen yhteydessä esitelty Belle FP1 -alustaversio. Reilu kuukausi sitten uusi alusta saapui päivityksenä myös Nokian 701-, 700- ja 603-puhelimiin.

Valmistaja kehuu Belle FP1:n mahdollistavan puhelimen paremman personoinnin. Mukana toimitetaan uusia widget-minisovelluksia, joilla työpöydälle saa itselle kaikkein tärkeimmän informaation. Parannuksiin kuuluvat myös tuki Dolbyn äänitekniikoille sekä kehittyneempi HTML5-tuki. Videolla mainitaan lisäksi NFC, jota on nyt mahdollista käyttää mobiilimaksamiseen.

Nokia on päivittänyt Symbiania ahkerasti viime aikoina. Ensin saapui Anna, sitten Belle ja nyt Belle FP1. On mielenkiintoista nähdä kuinka monta isoa päivitystä Nokia tulee vielä väistyvälle alustalle julkaisemaan.

Lähde: My Nokia Blog

2 kommenttia

  1. Aika pieniä askelia tilanteessa jossa tarvitaan merkittäviä harppauksia. Mutta kuopattuhan tämä onkin.

  2. tällaisten lukeminen tekee kyllä surulliseksi!

    no löysässä hirressä on tietysti vaikea toimia… toivottavasti joku ostaa koko paskan ja aloittaa uudella miehistöllä, uudella nöyrällä asenteella… ennen kaikkea kuluttajien toiveita kuunnellen ja kunnioittaen.

    NOKIA ON KOULUESIMERKKI JOHTAMISESTA, JOSSA JOHDON YLIMIELINEN ASENNE TUHOSI MONEN TUNNOLLISEN TYÖNTEKIJÄN TYÖPANOKSEN JA TYÖPAIKAN.

    t. osakkeenomistaja

Kommentointi on suljettu!