Videolla: Samsung Galaxy II HD alustanaan Tizen

Mobiilialusta Tizen on vihdoin saavuttanut sellaisen kehitysvaiheen, että konkreettista informaatiota siitä on alkanut valua verkkoon. Hiljattain näimme videon, jossa alusta pyöri Samsungin kehityspuhelimessa. Nyt luvassa on Tizenillä varustettu Galaxy S II HD, jonka toimintaa demottiin Tizen Developer Conferense -tapahtumassa.

Tizen on avoimen lähdekoodin projekti, jonka puskivat alkuun Samsung ja Intel. Sittemmin mukaan on liittynyt useita kumppaneita matkapuhelinvalmistajista operaattoreihin. Tizeniä voidaan pitää MeeGon jatkeena, jonka tulevaisuus kaatui Nokian loikattua Windows Phoneen.

Tizenin menestys markkinoilla on vielä suuri kysymysmerkki. On vielä hyvin epäselvää milloin ensimmäisiä kaupallisia Tizen-laitteita voidaan odottaa kauppoihin.

Lähde: Tizen experts

4 kommenttia

  1. Tämähän antaa uutta toivonkipinää avoimesta tulevasta …jos saattavat peräti tuotantovalmiiksi asti …ja ottavat vieläpä käyttöön vaihtoehdoksi …eikä päätyisi keskenmenoon edeltäjiensä kaltaisesti…

  2. Kyllä nuo laatikot ja efektit ovat sitten tosi hyödyllisiä ja tehokäyttäjälle tarpeellisia.

  3. Tizenin menestys markkinoilla on vielä suuri kysymysmerkki.On vielä hyvin epäselvää milloin ensimmäisiä kaupallisia Tizen-laitteita voidaan odottaa kauppoihin.

    Odotellaan siis vielä,”hiljaa hyvä tulee” ja odotus palkitaan lopulta!. 😉
    SGS 3 on varmasti seuraavana,johon seuraava beta-versio asennetaan!!!.

Kommentointi on suljettu!