Ennakkotiedot lupaavat Galaxy S III -puhelimelle hurjaa menestystä

Muutama viikko sitten maailmalle Lontoossa esitelty Galaxy S III on nousemassa suursuosioon. Korea Economic Daily raportoi puhelimen saavuttaneen jo yhdeksän miljoonaa ennakkotilausta yli 100 operaattorin toimesta. Tieto on kuitenkin epävirallinen, sillä Samsung ei ole vahvistanut tai suostunut kommentoimaan sitä.

Korea Economic Dailyn julkaisema luku on erittäin kova. Sitä voidaan peilata edellisen sukupolven Galaxy S -malliin, joka myi kahden ensimmäisen kuukauden aikana viisi miljoonaa kappaletta. Jos kaikki osuu nappiin, ei kyseisen saavutuksen tuplaaminen ole lainkaan mahdotonta.

Samsung Galaxy S III saapuu Suomessa myyntiin 29. toukokuuta. Se perustuu Android 4.0 -käyttöjärjestelmään ja neliytimelliseen Exynos 4 Quad -piirisarjaan, joka tikittää 1,4 gigahertsin kellotaajuudella. Kosketusnäyttö on kooltaan 4,8 tuumaa ja kykenee 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen. Ohjelmistossa on paljon mielenkiintoisia kikkoja, joilla käyttökokemusta pyritään parantamaan. Niistä voit lukea lisää täältä.

Lähde: Reuters

6 kommenttia

 1. Hieno homma kun Samsungilla menee lujaa ja Nokialla kaikki päin mäntyä. Eipähän pääse Microsoft Windowsilla pilaamaan puhelinmarkkinoita, koska pienellä markkinaosuudella on vaikeata alkaa öykkäröimään.

  1. Joo, onhan se hienoa kun samsungilla menee lujaa. Huono puoli asiassa vaan on se että kaikki raha ja työ menee aasiaan. Mita huonommin menee Nokian puhelimia kaupaksi sitä enemmän vähennetään myös työpaikkoja. Nokia on vielä Suomen suurin työllistäjä!

 2. Joo,onhan se totta. ;/ Sitä se on,kun aletaan kukkoilemaan yhden kortin varassa eli Elopin ylistämällä Windows Phonella pelkästään + kaikki mallit näyttävät melkein identtisiltä (Nokia Lumia)!!.

  1. Eihän se Nokia yhden kortin varassa ole. Se wp kortti on vaan suurin. Ja jos muotoilusta puhutaan niin oikeassa laidassa oleva kysely tyylikkäimmistä puhelimista puhuu puolestaan. En ymmärrä mitä muotoilua aasialaisissa puhelimissa on. Kaikki näyttävät aivan samoilta.

 3. Koko mstkapuhelinala on yhtä siniaaltoa. Tällä hetkellä Samsung ja Apple on huipulla, kunnes tulee toinen valmistaja ja vetää ohi jonkin uuden innovaation turvin.
  Nokia oli huipulla yksin ja pitkään, mutta vauhtisokeus ja ylpistyminen sumensi silmät. Nyt on aika haastaa uudet ykköset alalla ja Nokia on muiden valmistajien ohella haastajan asemassa.
  Only future will tell…

 4. Minulle muotoilu tulee kaukana käytettävyyden ja teknisten ominaisuuksien jälkeen, jos käytettävyys ei ole kunnossa niin sillä puhelimella ei tee mitään olipa sen kuoret taivuteltu mistä muovista ja mihin muotoon tahansa.

  Windows phone -käyttöjärjestelmästä tulee mieleen lähinnä lasten lelu noiden tiilien takia, tai ehkä se onkin tarkoitettu enimmäkseen nuorisolle sosiaaliseen mediaan panostuksen ansiosta.

Kommentointi on suljettu!