Galaxy S III päihittää edeltäjänsä akkukestossa selvin lukemin

Eräs merkittävä kiitosta ansaitseva aihe piakkoin myyntiin saapuvassa Galaxy S III on puhelimen suuritehoinen akku. Siinä missä edeltäjästä löytyy 1650 mAh:n virtalähde, on uutuuden akku teholtaan 2100 mAh:ta. Tehokkaampi akku näyttäisi todellakin vaikuttavan positiivisesti laitteen toiminta-aikoihin, vaikka tehot ja näyttö ovatkin kasvaneet.

Teknologiasivusto GSMArena on tehnyt mittauksia Galaxy S III:n akun kestosta. Puheajan ja videontoiston osalta uutuus on mittauksien mukaan aivan listakärkeä, mutta verkkoselauksessa se jää keskikastiin. GSMArenan testissä uutuuden puheajaksi mitattiin 10 tuntia ja 20 minuuttia. Videoita kolmannen sukupolven Galaxy S jaksaa pyörittää kymmenisen tuntia, mutta verkkoselaus vie mehut laitteesta jo viidessä tunnissa ja 17 minuutissa.

Mittauslukuja kannattaa erityisesti verrata edeltäjään, jolloin huomataan akkukeston selvästi kohentuneen. Galaxy S II:n puheaika oli vastaavassa testissä 8:35, videontoistoaika tasan kahdeksan tuntia ja verkkoselausaika 4:24. Kaiken kaikkiaan kolmosversion pitäisi selvitä työpäivästä huomattavasti edeltäjäänsä helpommin.

1 kommentti

  1. Ei kauheasti kannata akkua hehkuttaa. Akussa on bugi ja akku kuluu loppuun pelkössä valmiustilassa n. 5 päivässä. Valmistaja lupaa akun kestoksi valmiustilassa 37,5 vuorokautta.

Kommentointi on suljettu!