Lumia 610:n Skype-tuki loppui lyhyeen

Huhtikuun lopussa Windows Phone -alustalle julkaistu Skype ei ole enää ladattavissa Nokian Lumia 610 -puhelimelle. Sovelluksen ei pitänyt alkujaankaan tukea kyseistä puhelinta sen vähäisen RAM-muistin takia. Nokia loi kuitenkin uskoa käyttäjäyhteisöön kertomalla sovelluksen toimineen yhtiön sisäisissä testeissä hyvin. Todellisuudessa tilanne näyttäisi kuitenkin olevan toinen.

Nokia ilmoittaa nyt, että käyttäjät eivät voi enää ladata Skypeä Lumia 610 -puhelimelle. Jos sen on ehtinyt puhelimeensa hankki, voi sovelluksen käyttöä jatkaa tuttuun tapaan.

Syynä poisvetoon on heikko käyttökokemus, joka ei vastaa Nokian ja Skypen odotuksia. Lumia 610 -omistajat saavat nyt jäädä toivomaan paremmin optimoitua versiota, joka toimisi myös laitteilla, joissa on 512 MB:n sijaan 256 MB:tä RAM-käyttömuistia.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Lumia 900 Skype toimii,mutta viestit ei kyllä lähde heti lataa ja lataa.usein eiliset viestitkään ei ole vielä lähtenyt sitten ne vaan yhtäkiä menee mutta ei voi luottta tärkeissä viesteissä että ne perille menee samantien. olis kiva kun joku tietäis mistä moinen johtuu olisko jotain tehtävissää
    anssi

Kommentointi on suljettu!