Nokia World käyntiin 5. syyskuuta uudella formaatilla

Matkapuhelinjätti Nokian vuoden tärkein tapahtuma järjestetään syksyllä. Kyseessä on tietenkin Nokia World, joka pidetään tänä vuonna Lontoon sijaan Helsingissä. Tapahtumassa julkaistaneen Nokian seuraavan aallon Windows Phone -puhelimet, jotka määrittelevät pitkälti valmistajan loppuvuoden laitetarjonnan malliston yläpään osalta.

Nokian kertoo nyt blogissaan, että tapahtumapaikan lisäksi myös tilaisuuden formaatti on muutettu. Tämän vuoden Nokia World on aiempaa rennompi ja muodostuu useista pienistä tilaisuuksista, jotka on kohdennettu tietyille ryhmille. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään 5.-6. syyskuuta ja on suunnattu pääasiassa operaattoreille ja jälleenmyyjille. Yhtiö tulee informoimaan muista tilaisuuksista seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana.

Suomalaisvalmistaja kuvailee vuoden 2012 Nokia Worldin muistuttavan hieman filmi- ja musiikkifestivaali SXSW-tapahtumaa. Intiimimmällä konseptilla on tarkoitus palvella eri kohderyhmiä paremmin ja luoda näin tapahtumasta mahdollisimman hyödyllinen kaikille osapuolille.

Lähde: Nokia Ääni

3 kommenttia

  1. Rivien välistä voinee lukea, että kustannuksia yritetään polkea kun kännykät eivät myy.

    1. Rivien välistä voi usein lukea mitä vain, esim. sitä mitä itse ajattelee.

Kommentointi on suljettu!