Videolla: Samsung Galaxy S III:n uudet ohjelmisto-ominaisuudet

Nyt on luvassa herkkua kaikille uutta Galaxy S III -puhelinta odottaville. Teleoperaattori Vodafonen Iso-Britannian yksikkö on julkaissut YouTubessa sarjan videoita, joissa se esittelee lyhyesti Samsungin lippulaivan ohjelmiston ominaisuuksia. Videoista selviää hyvin, mitä Samsung tarkoittaa esimerkiksi termeillä Pop Up Play, Smart Stay, S-Voice ja S-Beam. Kaikkihan ovat Galaxy S III:ssa esiteltyjä ominaisuuksia ja varsin mielenkiintoisia sellaisia.

Samsungin uutuus on todellinen tehopakkaus. Sen sisältä löytyy 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin ja gigatavun verran RAM-muistia. Edessä loistaa 4,8 tuuman HD Super AMOLED -kosketusnäyttö ja takana komeilee kahdeksan megapikselin kamera. Huippuluokan tekniikan ohella korealaisvalmistaja on panostanut myös ohjelmistoon, jonka kikkoja esitellään alla peräti yhdeksän videon voimin.

Galaxy S III saapuu Suomeen toukokuun 29. päivä. Sen suositushinta on 699 euroa.

5 kommenttia

  1. Luulin et näiden katsomises menee koko ilta mut aika lyhyitä.

  2. Kaikki uutuudet mitä tuo esittelee on hyödyttömiä, jota ei tulis käytettyä melko varmasti koskaan. No ehkä ihan aluks vain kokeilis ja ainoastaan tuo, missä näyttö ei pimene kesken nettisivun lukemisen on ihan hyvä. Parempi on pysyä toistaseksi Galaxy S2 ja ehkä syksyllä katella onko Nokian WP8 puhelimet hyviä tai onko tullut joku tätä S3 houkuttelevampi Android luuri. Tämä S3 ei herätä minkäänlaisia ostohaluja ainakaan mulla. On niin ruma, näyttää halvalta ja ei tarjoa mitään uutta mitä arvostaisi. S2 on arvokkaamman näköinen.

  3. Kyllä itellä lähtee S2 vaihtoon. Näille tässä esitellyille ominaisuuksille en laske kovin paljoa arvoa, mitä nyt ihan kivoja bonareita, mutta luuri muuten kuumottaa aika sopivasti. 🙂 Revikoissa lähes yksinomaan hehkutettu ja parissa paikkaa sanottu jopa että S2 tuntuu antiikkiselta tämän jälkeen. Tuskin nyt sentään, mutta itse arvostan jo pelkästään parempaa puheluiden äänenlaatua, softan freesimmästä yleisilmeestä, paremmasta näytöstä ja hurjasta nopeusta puhumattakaan. Eihän tekniikkanörtti voi kulkea muu kuin lippulaivamalli taskussa. 😉 Vastasiko tuo muuten puheluunkin pelkästään viemällä puhelin korvalle?

    Kuvissa ehkä itseänikin SII miellyttä enemmn, mutta kuulemma livenä tämä on erittäin tyylikäs, istuu käteen kuin isä äitiin ja polykarbonaatin pitäisi antaa oikein hyvän laatuvaikutelman.

  4. Suurin positiivinen kehitys SGS3 mallissa on akku ja virransäästö jne!.Valmius ja puheaika ovat huomattavasti paremmat,kun vertaa SGS2:seen!!!.Huimaa kehitystä on siis uuteen neliydinprosessoriin tullut!!!. 😉

  5. Toi on melkein muuten sama raudaltaa ku sgs 2 mut neliydinprossu. Ei paljo tollanen rahastus kyl kiinnosta.

Kommentointi on suljettu!