Windows Phone 8 -pohjainen Nokia Phi paljastui

Nokia testaa ensimmäisiä Windows Phone 8 -pohjaisia puhelimiaan. Tästä ennakoivat Windows Phone -pohjaisten puhelinten suorituskykyä mittaavan WP Bench -sovelluksen datatiedot. Sovellukseen on päätynyt tietoja puhelimesta, joka kantaa koodinimeä Nokia Phi ja ajaa Windows Phone 8.0.9698.0 -käyttöjärjestelmäversiota.

Testisovelluksen tietojen käpälöinti on luonnollisesti mahdollista, mutta siitä huolimatta on hyvin todennäköistä, että Nokia Phi on aito laite. Samankaltaisten applikaatioiden kautta on aiemminkin paljastunut tietoja vielä julkaisemattomista puhelimista. Mieleen tulee muun muassa Nokia Lumia 610 NFC, joka paljastui WP Benchin kautta hyvissä ajoin ennen virallista julkaisua.

Ikävä kyllä Nokia Phi -nimen lisäksi laitteesta ei tiedetä mitään muuta. Monet odottavat Microsoftin vihdoin valottavan tietoja mobiilialustansa seuraavasta versiosta 20. kesäkuuta käynnistettävässä Windows Phone Developer Summit -tapahtumassa.

Lähde: WMPoweruser

3 kommenttia

  1. Mielenkiintoinen uutinen! Mahtavaa että Nokia on jo näin vauhdissa mukana, vaikka onhan kuluvan vuoden viimeinen vuosineljännes yllättävän lähellä. 🙂

  2. Sieltä tulee moniytiminen, korkea resoluutioinen suunnilleen 4.5 tuuman näyttöinen Lumia mikä toimii täydellisesti PC:n ja xBoxin kanssa. Siinä on muille haastetta 🙂 Samassa julkistetaan tabletti joka räjäyttää potin.

Kommentointi on suljettu!