Samsung Galaxy Note 10.1 sai neliydinsuorittimen

Helmikuussa Mobile World Congress 2012 -messuilla debytoinut Samsung Galaxy Note 10.1 -tabletti on kokenut muutoksia. Tämä ei tule tekniikkaa seuraaville lukijoillemme yllätyksenä, sillä Samsung vihjaisi muutoksista reilu kuukausi sitten. Tuolloin valmistaja ei kuitenkaan halunnut kommentoida mahdollisia parannuksia yksityiskohtaisemmin.

Samsung on hiljattain esitellyt uudistettua versiota tabletistaan Euroopassa järjestetyssä tilaisuudessa. Alustavien tietojen mukaan Galaxy Note 10.1 on saanut sisuksiinsa neliytimellisen Exynos-piirisarjan. Alkujaan laitteessa piti olla tuplaytimellinen siru. Lisäksi taulutietokoneeseen on tehty tilaa S Pen -kynälle, joka helpottaa styluksen kuljettamista mukana.

Galaxy Note 10.1:n loput ominaisuudet ovat ilmeisesti pysyneet kutakuinkin entisellään. Tarjolla on oletettavasti siis 10,1 tuuman (1280 x 800 pikseliä) kosketusnäyttö, kolmen megapikselin kamera, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja Android 4.0 -käyttöjärjestelmä.

Tuoreimman arvion mukaan uutuus nähdään myynnissä kesäkuussa.

Lähde: Phone Arena

5 kommenttia

 1. Tuo Galaxy Notesta tuttu S Pen on kyllä mainio keksintö, kunhan sen käytöstä pääsee perille. Harmi, että juuri tuli hankittua Galaxy Tab 10.1, muutoin tuo S Penillä varustettu uusi versio menisi hankintaan.

 2. Kiinnostaisi tietää mitkä sovellukset TABLETEISSA tarvitsee neliytimen?

  1. Tai puhelimissa ylipäätään, jos ne ovat hyvin optimoituja.
   Ainut mikä tulee mieleen on pelit joillain tosi upeilla graffoilla, tosin en tiedä vaativatko nekään neljää ydintä.

 3. Suuret sovellukset ja pelit,joissa on kokoa esim.1-2Gt!.
  Hyvin optimoituna Quad Core-prosessori lyhentää latausaikaa huimasti (toimii nykimättä…) sovellusten ja pelien aukeamisessa.

 4. Samsungin neliydin on virtapihimpi , tehokkaampi ja parantaa moniajoa

Kommentointi on suljettu!