Samsung palkitsee parhaan Galaxy Note -sovelluksen 15 000 eurolla

Samsung haastaa kotimaiset mobiilikehittäjät luomaan sovelluksia Galaxy Note -laitteille. Tarkoituksena on löytää paras suomalainen Galaxy Note– älypuhelimelle ja kesällä myyntiin saapuvalle Galaxy Note 10.1 -tabletille suunniteltu sovellus. Samsung App Challenge -kisa on avoin kaikille Suomessa asuville yli 18-vuotiaille henkilöille.

Keskeisenä ideana on kannustaa osallistujia kehittämään erilaisia käyttötapoja S Pen -kynälle. Se on Galaxy Noten mukana toimitettava stylus, jolla voidaan muun muassa kirjoittaa ja piirtää suoraan laitteen näytölle. Sovelluksen idean ja ulkonäön lisäksi tuomaristo arvostaa voittajasovelluksessa nimenomaan innovatiivista tapaa hyödyntää S Pen -kynää. Samsung tulee arvioimaan kaikki 7.7.2012 mennessä toimitetut kilpailutyöt.

Suomen lisäksi Samsung App Challenge -kisa käydään myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Lisätietoja kilpailusta löytyy osoitteesta samsungappchallenge.com.

1 kommentti

  1. Eikös sen styluksen pitänyt olla niin ysäriä ja muinaisjäänne. Näin ainakin Android- ja iPhonefanit huusivat kun Nokia toi 5800 XPressMusicin ja N97:n markkinoille. Mielenkiintonen takinkääntöefekti taas nähtävissä kun nyt sitten intoillaan styluksesta.

Kommentointi on suljettu!