Nokia 808 PureView vihdoin Suomeen kesäkuussa

Alkuvuonna julkaistu Nokia 808 PureView on pian myös kuluttajien saatavilla. Nokia on tänään ilmoittanut, että uutuus nähdään Suomessa myynnissä kesäkuun aikana. Puhelimen verottomaksi suositushinnaksi Nokia kertoi helmikuussa 450 euroa.

Nokia 808 PureView nostaa kamerapuhelimen kuvausominaisuudet täysin ennennäkemättömälle tasolle. Sillä jokainen pystyy ottamaan loistavia, korkeatasoisia valokuvia. Nokia 808 PureView:n kanssa et koskaan menetä tilaisuutta ikuistaa elämäsi tärkeimpiä hetkiä juuri silloin kun ne tapahtuvat”, kommentoi tuotetta vastaava tuotemarkkinointijohtaja Vesa Jutila.

Ennennäkemättömästä 41 megapikselin kamerastaan huolimatta 808 PureView tuskin nousee Nokialle merkittäväksi myyntihitiksi. Tähän syynä on hiljalleen poistuva Symbian-alustan, jonka Belle FP1 -versioon puhelin perustuu. Kaikesta huolimatta laitteelle varmasti löytyy oma käyttäjäkuntansa, joka arvostaa puhelimessaan erityisesti laadukasta kameraa.

Tekniikkapiireissä Nokian kamerapuhelin on kerännyt arvostusta. Puhelin valittiin Mobile World Congress 2012 -messujen parhaaksi mobiiliuutuudeksi. Huhtikuussa Nokia 808 PureView sai uuden sulan hattuunsa, kun TIPA palkitsi PureView-teknologian parhaana kuvausinnovaationa.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa neljän tuuman kosketusnäyttö, HSPA, WLAN b/g/n, Bluetooth 3.0, A-GPS, HDMI, USB OTG, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikka. Tehoista vastaavat 1,3 gigahertsin suoritin ja 512 MB:tä RAM-käyttömuistia.

2 kommenttia

  1. > Ennennäkemättömästä 41 megapikselin kamerastaan huolimatta 808 PureView tuskin
    > nousee Nokialle merkittäväksi myyntihitiksi. Tähän syynä on hiljalleen poistuva Symbian-
    > alustan,

    Enemmänkin syynä on se, että jostain kumman syystä uutissivuilla jokaisen Symbian-uutisen yhteydessä toimittajat muistaa mainita mten Symbianista ollaan luopumassa. On siis kyse raudasta tai softasta, niin jokaisesta uutisesta löytyy kuitenkin maininta siitä, että Symbiania ollaan korvaamassa WP7:llä.

    Oikeasti, onko se nyt ihan mahdotonta kirjottaa niitä uutisia ilman että tota pitää toitottaa joka kerta? Jos nyt keskityttäs siihen uutisen aiheeseen, eikä koetettas jokavälissä varmistaa ettei vaan kukaan ole unohtanu Elopin strategiaa?

  2. Sattuu niin kovasti toimittajakuntaan kun ei iApplella ole moista kalliimmalla tarjota

Kommentointi on suljettu!